Dagens händelse.

Jag och Ida på engelskalektionen, vi hade ingen lust att jobba.

Isa: Du är så…

Båda: Yeah yeah, wa wa!

Båda börjar spela airguitar samtidigt.

Båda: Dudydidudidu!

.....

Båda börjar asgarva.

 

Sånt här som gör att man orkar med skoldagarna!


Onsdag-Torsdag-Fredag-To do-List.

Eventuella ändringar är möjliga.


Darin - Lovekiller

 


Ny baby-design.

Den är väldigt rosa, och det finns fortfarande många buggar, säg gärna till om ni hittar något som inte ser korrekt ut så ska det ordnas.

Den är inte klar, den är väldigt tråkig just nu men jag hinner inte hålla på innan jag åker, så jag fixar den senare, när jag kommer hem från Marcus.


Glad tjej is glad!

På onsdagar har jag bara en lektion på femtio minuter, känns lite onödigt men vad gör man. Idag fick jag ett paket i brevlådan som senare ska slås in, även om jag inte är 100% nöjd så hoppas jag det duger ändå. Jag är på väldigt bra humör och känner mig glad.

På fredag åker jag till min pojkvän, på fredagkväll blir det en mysig halloweenfest (Min första faktiskt...). Det ser jag fram emot! Men jag ser mest fram emot att träffa Marcus (♥) igen, saknat honom i nästan två veckor nu! Taggar ett underbart höstlov nu, jag är bara 50 timmar, 4½ lektioner och en tågresa ifrån nu.

Perfect body.

Jag blir både deppig och motiverad att arbeta när jag kollar runt på kvinnokroppar. (Vadå, det gör väl alla?) Arbeta för en finare kropp menar jag givetvis. Jag vet hur jag vill se ut, jag har mina ideal. Visst, vissa saker kan jag inte ändra på. (Ärr, benstomme etc.) Men det återstår så mycket. Även om jag får ta itu med en del saker i framtiden, så finns det fortfarande mycket jag kan göra nu för att komma i form.

Jag har varit sjuk från och till nu och har även haft besök i en månad så jag har verkligen slarvat med träningen. Jag är långt ifrån nöjd med min kropp, p.g.a. många saker. Jag har inte vuxit klart än, men om det fortsätter såhär så ser jag ingen ljus framtid. Därför är det väl egentligen bra att jag mår dåligt över min kropp ibland, eftersom att det i slutändan motiverar mig.

Vissa behöver inte kämpa för att få en fin kropp/bli nöjd med sin kropp. Vissa föds med det. (Lucky bastards.) Har det i generna. Andra är helt enkelt nöjda. Vissa bryr sig inte, otroligt nog. Jag bryr mig däremot, och jag gör något åt det. Istället för att sitta där och hata min kropp i mörkret, så tar jag tag i det. Tycker fler borde göra samma sak. Tid är dyrbar och är dumt att slösa bort.

For every minute you are sad, you lose sixty seconds of happiness.

En väldigt vacker dag kommer jag kunna se mig själv i spegeln, le och vara nöjd.
Den dagen har jag min idealkropp.

Dagens alla citat.

Påväg till skolan på bussen.
Emma: Hoppas lektionen är inställd, då kan jag sova.
Alex: Vart sover man i skolan? Förutom på lektionerna då.

På svenskalektionen.
Jag: Åh jag har ingen penna!
Alex: Äh vad ska du med penna till, vi ska ju bara på lektion!

Påväg hem från skolan, bussen. (Det var Alex och Idas optimistdag idag)
Jag: Tänk om vakna med ett leende på läpparna varje morgon. Det är en ÄKTA optiker!

Tredje citatet, felhöringen, Bea och Emma fick ingen sittplats på bussen hem. Skadeglada som vi är skrattar vi åt dem. Ida viskar nått.
Jag: Tänk om han hade hört det där!
Ida: Hört vadå?
Jag: "Så fick hon sitta bredvid chubbyboy, fniss"
Ida: ...Jag sa "Damage-happiness"...

På bussen.

Ida: Något som rimmar på optiker då...
Jag: Helikopter!
Ida: Det rimmar ju inte...
Jag: Joo! HeliKOPTer - OPTiker!
Ida: Ja, faktiskt! Båda har liksom det där optktpdjtdtk. (Lät uppriktigt så)

Ida: Oj, nu tuppade jag väskan!

Väldigt mycket skratt idag.

Ny design!

... G, den fixas förhoppningsvis klart till veckan.

Inspiration

 


En veckas lidande.

Har jag framför mig nu. Jag har fyra prov den här veckan. Etologi, typografi, mediakommunikation och matematik. Sen har jag ett tal att redovisa, antagligen mycket psykologi och historia att läsa, och även någon slags engelskauppgift. Minst. Alltså detta på fem dagar. Jag kommer antagligen vara sur och tråkig, men jag hoppas ni står ut med mig ändå. När allt är klart och jag har kämpat mig igenom det här så får jag en belöning i alla fall - Åker till Södertälje över lovet och är med världens bästa kille.

I miss you. I can't wait to kiss you.


Film - Red

Det här är inte min typ av film så gissa om jag är förvånad över att jag gillade den. När jag såg den här insåg jag även hur rätt vi hade när vi diskuterade förr - De bra skådespelarna börjar bli gamla.


Tur att dem fortfarande vet hur man gör en bra roll i alla fall!


Blir hemma veckan ut.

Nu har jag blödit näsblod fyra gånger sedan igår eftermiddag och det är kul alls. Även om det är lite roligt att skämta om varför jag blöder, men den verkliga anledningen är väl att jag är förkyld och min näsa är väldigt känslig, så jag måste vara jätteförsiktig.

Imorse hade jag även ganska svårt att andas, det tog stutt (är det ens ett ord?) och jag kunde inte andas in djupt, det var läskigt. Började bara hosta. Nu är jag trött på att vara sjuk.







Bästa hittills.

Klicka på bilden!

En sanning om mig.

Jag är livrädd för blod.
Jag menar det, det är något av det värsta som finns. Alltid när jag nämner det är det någon som påpekar "Du vet att du har fem liter blod i kroppen, va?"
Men det är skillnad, man ser väl inte allt blod man har i kroppen? Bara blod - Lukten, konsistensen, den röda färgen, it freaks me out.

Någon som känner som jag? Haha!

Kan inte sova!

 


Jag känner mig inte trött, bara väldigt seg och varm. Jag tror jag har feber, jag som tänkte gå till skolan imorgon. Tur att jag bara har en lektion. Borde ioförsig åka in och prata med min mentor, men vi får se...

Förstår inte varför jag har så svårt att somna, det är jättejobbigt! Ni ser nattens outfit där uppe i alla fall, jag har en boll på huvudet vilket är väldigt ovanligt för mig. Jag lägger mig och ser på Gossip girl i alla fall, i hopp om att bli trött. Godnatt.


Gossip girl hela dagen.


Jag kommer nog inte blogga så mycket mer idag, kanske ikväll men nu vill jag bara ta det lugnt och bli frisk. Gossip girl säsong ett - Hela dagen!

Ha en bra dag!

Inspiration

Källa: Tumblr


1228!

Såg precis att jag fått 1228 unika besökare på bara lite över en månad! (Det låter mycket för mig!) Det är faktiskt megakul att folk faktiskt tar sin tid att klicka in på min blogg. Önskar jag visste vilka de var dock, det hade varit ännu roligare.

Just nu är jag på jakt efter någon som kan göra om min design helt och hållet - Den nuvarande är tråkig och livlös! Så vet ni någon som gör bloggdesigner, layouter och allt inom ämnet så säg gärna till. Jag själv är inte särskilt bra på det här med html-koder och sånt.

Taylor Momsen

En vän skrev till mig igår och berättade att hon hade en vän som tyckte jag var jättesöt, även väldigt lik Taylor Momsen, om inte finare! Jag höll absolut inte med alls, men jag tar det som en komplimang (riktig självförtroendeboost) eftersom Taylor Momsen är sjukt gullig och snygg och har grym stil. För att inte tala om hennes kropp, perfect!

 

Bara för det så håller jag på att ladda ner första säsongen av Gossip girl, som hon är med i, har aldrig riktigt följt den serien men det var första gången jag såg henne i alla fall.

Sånt här gör min dag.

Tack Josefin, du lyste upp denna mörka, tråkiga söndag!


Trist, trist, trist.



Jag har blivit förkyld, inte bara lite snuvig utan rubbet - Hosta, nästäppa, värk i kroppen, ont i halsen... Håller även på att tappa rösten. Jag som ville komma igång med träningen idag, det går ju absolut inte. Ska gå ner och koka lite te/varm choklad snart och se på film. Får se om jag ens orkar ta itu med allt jag hade att göra idag...

Jag måste plugga i alla fall, vi får se om jag orkar gå till skolan imorgon, om jag mår som nu så vet jag inte alls.

Åt vänster: En bild på mig då jag mådde riktigt bra, var nämligen i somras då jag var påväg till min sötnos.



Vi hörs kanske senare om jag orkar!


Min första to do-list på månader. Godnatt!

 

 


Oh, these times are hard


Sitter här och funderar lite. Kommit fram till en hel del saker och ska städa mitt rum nu, sen ta en dusch om det finns varmvatten. Marcus åkte hem idag så snart ska jag väl sova själv för första gången på en månad, det känns ju lite småjobbigt. Har varit lite småjobbigt med skolan ett tag också, plus lite andra saker men allting är påväg till det vanliga, om inte snäppet över, det bättre? Time to sort things out.

Inspiration

Omg, perfect legs!


Godkväll!


Marcus
gick nyss iväg på Rätt pris och handlade chilinötter och en Twister till mig. Jag hade gärna följt med om det inte vore så förbaskat kallt ute. Vintern ligger runt hörnet...

Det känns megajobbigt det här med pengar. Jag behöver vinterkläder, skor och en ny väska. Men 1050:- i månaden kommer man då inte långt på. Borde publicera mitt fina tal om varför studiebidraget borde höjas i tidningen, mhm-m!



Idag var jag megaflummig i skolan för att jag inte kunde sova igårnatt. Somnade inte på flera, flera timmar. How weird is that? Jag har aldrig problem med att sova. Nåväl...

Här är en fin bild på mig och Ida från idag!


Skolan är svår.

Just nu sitter jag och gör skoljobb och bredvid sitter Marcus vid sin mac och skriver tabs på en låt. Jag känner verkligen att jag borde skärpa mig när det gäller skolan och skoljobb, särskilt nu när jag har bytt ut Webbdesignen mot två helt nya kurser. Etologi och Psykologi, vilket är helt okänt för mig, så det kommer nog bli svårt. Vi får se hur det går. Tur att min mentor är så bra och förstående.

Skolan är megasvår men det finns bara tre saker jag kan göra.
Fixa skolan, göra mina föräldrar stolta och framförallt - Stå ut.

Jag längtar inte tills på lördag för då ska Marcus åka hem. Det kommer bli megatomt. Men på lördag har han varit här i lite över en månad så jag ska inte klaga, haha. Plus att det dröjer bara två veckor tills jag åker ner över höstlovet, halloween och hans födelsedag. Det längtar jag megamycket efter.


Hej bloggen!

Tänkte bara uppdatera lite och berätta vad jag haft för mig. I helgen har jag sett två filmer som var epic.



Har suttit och skrivit klart ett drygt skoljobb nu, äntligen, har en massa kvar att göra också men nu tar jag en paus. Marcus är fortfarande här och det är hur mysigt som helst. Förra veckan var jag ledig två dagar, sweet, sjukskriven lärare och inställda lektioner kan man väl säga.

Varför jag inte bloggar så ofta?
Well, sanningen är väl att jag, som många andra, uppskattar visad uppskattning(?), det där lät lite konstigt, men ja. Även om jag bara bloggar för min och nära vänners skull så är det ju alltid kul om någon visar nån slags uppskattning. (Kommentarer eller dylikt.) Jag bryr mig inte megamycket men det vore roligare att blogga då, right? Så jag bloggar nån gång ibland nu för tiden helt enkelt. Live with it.

Macbomb!

 

Nu, finn ett (två?) fel.

 

Photoboot in my ♥!


Alldeles snart lunch.

Har haft Text i snart två och en halv timme, sitter och redigerar min krönika och tjattrar en hel del. Om en kvart har vi lunch, konstigt att jag inte är särskilt hungrig fast jag inte åt någon frukost.


Igårkväll somnade jag och Marcus även väldigt sent, vi såg på Harry potter: Goblet of fire. När jag ser dem här filmerna nu, inser jag hur bra jag tycker dem är! Allt är så mysigt, miljön, karaktärerna, namnen, känslorna, magin, varelserna. Åhhh, jag gillar i alla fall. Har dock inte läst böckerna, har hört att dem inte blir lika bra då, men smaken är som baken.

Critical acclaim
på repeat. Hörs senare.

Ny skolvecka väntar.

Jag och Marcus har spelat Minecraft hela kvällen. Nu sitter jag med blekning i hårbotten och ska ta itu med lite skoljobb. Duktig flicka!

Småsneglar när Marcus tränar en bit ifrån. Nom nom ♥ Snart blir det dusch och sedan en massa gos. Massa massa! Och vi fortsätter Harry potter-maratonet kanske? Med film nummer fyra. Trean är min favorit tror jag, faktiskt. Men men, ska ju göra skoljobb nu så vi hörs senare.

Avenged Sevenfold i högtalarna!

Uppdaterar alldeles för ofta, känner jag.

Tänkte jag kunde slänga in ett inlägg i alla fall. Jag och Marcus ska strax se på South park. Skulle ha blivit filmkväll hos Olof, men ingen kunde ju ikväll, så det får bli nästa helg förhoppningsvis. Så ikväll blir det bara en massa mys, se på andra avsnittet på den nya Glee-säsongen (♥♥♥♥♥♥) och sedan - Harry Potter, maratonet fortsätter!

Funny facts, hade inget att ha på mig idag, varken jag eller Marcus för alla våra kläder är i tvätten. Tough... Men men, hittade nått att ha på sig till slut i alla fall. Jag kanske ska slösa pengar på onyttigheter ikväll tänkte jag, vi får se.

Ha en fortsatt trevlig helg!






RSS 2.0