En trevlig avskedskväll(?)!

Ikväll kom Olof, Gustav, Christoffer, Bea och Emma hit. Lina var här sedan igår och vi hade lite filmmys. Vi åt inte så mycket onyttigt, men självklart har Gustav med sig ostbågar, då kan jag inte bara låta bli att äta liksom, det är för gott helt enkelt. Det var en trevlig kväll, vi såg på The uninvited och Case 39, två filmer jag redan sett men jag har inget emot att se samma film flera gånger om jag gillar den.

Tycker faktiskt om att kolla på en film jag redan sett med folk som inte sett den, det är sjukt kul att se deras spekulationer och veta vad dem tror ska hända. Helt klart värd kväll, skulle ju ha blivit av igår men alla var insnöade då. Synd att inte Alex kunde vara med bara, tur att vi hann träffas lite innan jag åker i alla fall.










Försenad julklapp, still good!

Tack Olof! *Glad*


Hej, mitt vinterland!


Inspiration

Drömkroppen


En sanning om mig.

Jag blir deppig av att inte göra någonting. Många brukar gilla att vara hemma och slappa, se på nån serie, film, äta någonting gott och bara ta det lugnt, men jag deppar över det istället. Hatar att se på film själv och hatar ännu mer att äta onyttiga grejer själv. Kan vara wonderful om man är med någon kompis eller pojkvännen, möjligtvis familjen, men jag hatar att vara själv. Några timmar går bra, men en hel kväll?


Jag hatar det. Nu vet ni.


Julafton överstökad - Ny planering!

Okej, skönt, planer fram tills jag åker. Idag måste jag börja packa och städa rummet lite. Imorgon kommer Lina hit och kanske sover över, förhoppningsvis, på måndag blir det filmkväll med några classmates, sen hinner jag inte med mycket mer eftersom jag åker klockan sex på tisdag morgon.

Julafton var jättetrevlig, några personer saknades dock, så dagen var inte helt fulländad. Men det var jättemysigt, god mat, trevlig stämning (för det mesta) och awesome julklappar.

Låt oss jämföra hur jag såg ut förra året och detta året:

Skillnad?


Snyggaste kvinnorna.

De (inte i ordning) vackraste kvinnorna enligt mig, i nuläget. Jag kan ha haft hjärnsläpp och glömt bort någon när jag gjorde listan, det kan uppdateras senare isåfall. Here we go!

Milla Jovovich



Erika Sawajiri



Jessica Alba



Taylor Momsen



Megan Fox



Jennifer Love Hewitt



Nicole Scherzinger



Kate Beckinsale



Eva Longoria



"Ny" design.


Jag har nu, helt själv (och med hjälp av designadinblogg.se) gjort en ny design, men jag har ju ingen kunskap alls när det gäller kodmallar, html-koder och stilmallar, så allt är helt osymmetriskt om man kollar i arkivet och kategorier. Men jag orkar inte ens försöka göra någonting åt det nu. Om det är någon som vet hur man gör (alltså fixar med kodmallarna - framsida, arkivsida, kategorisida, inläggsida) så är jag öppen för förslag.

Älskar att alla äldre inlägg inte passar in i den nya designen också... Men det ser väl helt okej ut om man bara kollar på framsidan i alla fall? Haha! Oh well, hope you like it. Väldigt stor ändring, måste ni väl medge. Nu ska jag sova!

Hey there~

Hoppas en viss person ler när han ser detta!

Nu väntar julstädning och lite annat. Blev ingen skola idag, jag var så sjukt trött och hade ont i huvudet. Hade inga lektioner heller så, tänkte att jag stannar hemma. Missade lite farväl och sånt, men det får man ta igen. Ha en trevlig dag!



Planering behövs!

Tisdag: Mediadag, äta middag, göra powerpoint-presentation, bleka håret, sova.
Onsdag: Skola > Redovisning, julavslutning, hem, städa rummet, renovera bloggen (eventuellt ta bort den), sova.
Torsdag-Tisdag: Julafton, familjemys, umgås, chilla, formatera datorn, packa, åka till Södertälje.
Tisdag den 28:e-?: Marcus, fira nyår, fira födelsedag, ha det bäst.

Jag hade egentligen några fler skolsaker att göra innan lovet, men jag har verkligen legat i skolan i december men nu orkar jag inte mer, så jag avslutar med redovisningen och sen blir det jullov - Inga skoljobb, tänker inte ens tänka på skolan en sekund.

Tre bilder från mediadagen!



SÅ HIMLA SÖT!

Oj, ungefär två veckor sedan!

Jag lade visst ner bloggen utan att ens märka det själv där ett tag, så kan det gå. Nu har jag lite att blogga om i alla fall. Marcus har varit här i tio dagar och det har varit mycket trevligt, väldigt mycket trevligt. ♥ Wub! Dock åkte han hem idag

 

Jag halkade i alla fall förra veckan, i en trappa utomhus och skadade mig ordentligt! Blev akuten och hela köret... Nej, inte direkt, jag gjorde illa mig, men så allvarligt var det inte. Var inte i skolan på två dagar dock. Tillbaka nu i alla fall. Fast nu har jag inga riktiga lektioner kvar faktiskt. Imorgon är det mediadag, på onsdag - Avslutning. Sen blir det lov! Sen julafton, sen Södertälje! Sen nyår och en massa kul. Sen födelsedag. Ett bra avslut på året, och en bra början, förhoppningsvis. Skall skriva nyårslöften snart.

 

Oh well, får se om jag återupptar bloggandet i alla fall, that's the update.

(Mobilkamera, därav den dåliga kvalitén. Inte tillgång till systemkameran just nu.)


Pluggar i skolan.

Hej!


Idag börjar jag alltså 11:25 och slutar 12:25. Ändå kom jag hit halv nio imorse och ska inte härifrån förrän klockan 14:00 tidigast. Vem är en duktig flicka? Håller på med den grafiska profilen just nu, ska snart börja på vårt engelska arbete om svensk kultur som ska redovisas nästa vecka. Ska försöka göra ett bra arbete, tror inte jag ligger på MVG som det ser ut nu.

Jag är väldigt ivrig och lite nervös inför morgondagen. "Det pirrar i magen och jag kan inte sluta le" - Citerar min krönika om mitt distansförhållande, precis så jag känner nu. Har lite att förbereda idag och så. I can't wait!!!

Vi hörs igen lite senare.



Äntligen!

Eget Spotify-konto nu, skönt. Tack Ronnie!

Kopplade ihop mitt konto med Facebook också, så nu har jag alla mina Facebook-vänners spellistor också. Något jag lägger märke till när jag kollar omkring folks profiler, är att sjukt många verkar ha en "deppig musik-lista". Det är fler än jag alltså, varför är jag inte förvånad?

Should I have done better?

Stannade hemma från skolan idag, mådde dåligt imorse, även när jag vaknade efter att ha somnat om, men jag mår bättre nu. Lina sov över igårnatt också, så har ägnat den mesta tiden att ta hand om min bästa vän efter en händelse. Kom ihåg att jag lovat att det ordnar sig snart ska du se.

Hade ett litet breakdown för nån timme sedan. Ni vet när man är ensam med sina tankar och det blir för mycket. Jag hade verkligen everything on my mind, och det var bara de negativa sakerna. Borde inte ha gjort så, borde inte ha sagt så, skulle ha gjort så, varför gjorde jag så, hur kunde jag tro något sånt, varför, hur, borde jag, borde jag inte? Mår jag verkligen bra? Ja, det gör jag faktiskt. Men även dem gladaste personerna kan gråta. Jag gråter sällan nu för tiden, vilket jag ser som en bra sak. Det är lite udda att jag hatar själv att gråta, jag känner mig svag och sårbar. Särskilt om någon ser på. Men när andra gråter så blir det en helt annan sak. Då vill jag ta hand om personen, göra den glad, make things right och så vidare. Då är inte personen svag. Då är det "Crying takes the sad ouf of you"-citatet som gäller.

Den stora anledningen till att det här hände är väl att jag har sådan stor press på mig själv just nu. (Skolan, mål, framtiden, mig själv) Jag har faktiskt inte undanhållit att det har känts jobbigt, för det är väl ganska självklart. Vill göra folk stotla, folk som tror på mig, räknar med mig. Jag är inte van vid att veta att folk räknar med mig, men nu känns det verkligen som att jag har en hel drös. Då blir jag rädd. Rädd för att göra dem besvikna, för vi alla vet ju att besviken är snäppet värre än arg/ledsen på en. Plus att jag har PMS just nu, så jag är ännu mer känslig än vanligt. Men jag tror jag kan klara mig ur det här på ett smärtfritt sätt. Jag behöver inte göra någon besviken bara jag kämpar hårt, vilket jag ska göra mitt bästa i. Den andra anledningen är lack of boyfriend-presence. Det har gått 16 dagar nu, och jag ska försöka stå ut i tre dagar till. Det är förjävla hårt kan jag säga. Det är svårare att ha tålamod då, än när man fiskar, och ni som vet att jag hatar att fiska förstår. I miss you so much.

Besök på torsdag/fredag, julafton, jullov i Södertälje, födelsedag, anniversary, gå ut tvåan, sommarlov - Frihet ett bra tag. Mitt sista sommarlov, för övrigt. Det kan bara bli bättre efter det här. Bara jag står ut lite till.

Cause I like where I'm going

Inspiration

Perfect body!


Ida och Isa!

Spenderade ju fredagkväll/natt och lördagmorgon/dag hos den här krabaten! På fredag blev det film och bakning med mera, med Ida, Emil, Niklas och Olof. Olof och jag sov över, sedan när Olof åkt hem så hade jag och Ida lite party by ourselves, med dans, stomp (vi stampade med Leroy.), flum, pizza, fotosessioner och vi råkade även spela in cirka 48 minuter med hennes mobil utan att veta om det.

 

Har varit toppen och skall göras om! Bilderna är lite redigerade som ni ser. Tyckte det blev bättre med andra nyanser och så. Blev även tvungen att klippa nån bild, men ja, vi var helt nyvakna fortfarande, hade inte fixat oss alls, men nu har vi bevisat hur snygga vi kan vara ändå! Sweet!



Listen, baby;



Taggad på en trevlig kväll!

Jag ska äta, fräscha upp mig lite och ta det lugnt ett tag, sedan ska jag gå till Ida och vi ska baka och se på film! Får sen sällskap av två till classmates. Ida har inget internet hemma just nu, stackaren, så vi hört inte mer idag eftersom att jag antagligen sover över. Vet inte än dock, blir nog så, hihi, trevligt.

 


Grafisk kommunikation

Sitter och går igenom typografi-provet. Jag fick godkänt i alla fall, tror jag!

Går i skolan från åtta till fyra idag. Jobbigt, men sen blir det hem och sova lite eftersom jag ska till Ida ikväll, vi ska baka, se på film och ha det trevligt. Mys!

Nu måste jag lyssna.


I skolan!

Sitter och har Text i skolan, eller ja, lektionen är strax slut. Vi släppte skoltidningen Zappa igår, vårt första nummer, och började redan idag på nästa nummer. Hoppas nästa tidning går bättre och snabbare, det tog riktigt lång tid att göra klart den första tidningen, inte stolt över det! Plus att jag bara skrev en enda krönika till den. Den här tidningen blir bättre dock, har redan tre saker att göra. En spelrecension, konsertkrönika och ett reportage om frisöryrket och min kusin som äger salong. Jag är sjukt taggad!

Bara för att det inte ska bli så tomt så får ni botoxbilden på mig!


Är på riktigt bra humör idag, trots att jag hade jätteont i magen imorse. Men nu är det bra. Jag är glad och känner mig taggad på allt! Gå i skolan, träna, träffa kompisar (Fredag, Ida!) och framförallt - Återförening med Marcus wubby.

Ha en riktigt bra dag, kära läsare! I know I will.


Nästa vinter..? Kanske?

Vore något alltså... Jag som aldrig varit utomlands. Håller tummarna och kämpar!


Dålig uppdatering idag, men nu så!

Ikväll har jag tränat i sammanlagt 1½ timme! Trots min träningsvärk, det är ju awesome. Skönt att komma igång med träningen igen. Ska snart duscha. Så mycket att göra och så lite tid! Ska innan jag går och lägger mig duscha, spela Cooking mama, plugga, blogga (klart), se på South Park och skriva min önskelista. + Samtala med Marcus. Ja, allt är nödvändiga saker!

Pratade även nyss med min sötnos i telefonen. Saknaden börjar bli olidlig nu, vi har inte setts på snart två veckor... Det är olidligt för min del i alla fall, men vet nog att han inte gillar det heller! En vecka (Om inte mer..?) kvar nu...


Allt är på sin plats nu. Skolan är jobbig och svår, men jag har ingen ångest när jag ska dit i alla fall. Har kompisar och pojkvän och nya byxor. Livet leker! Optimist, javisst, så det skall vara?

Godnatt!


RSS 2.0