My dear friend

 

 


I know it's hurting you, but it's killing me.

God kväll!

Jag vaknade typ tio gånger mellan klockan 04:30 och 11:00. Vet inte varför, men det har börjat hända att jag vaknar utan väckarklocka, vilket är helknasigt. Jag har drömt helt sjukt mycket inatt, har alla bilder och dylikt kvar i huvudet men jag håller det för mig själv, haha. Idag har jag tränat två gånger, en gång innan frukost och en efter. Det känns riktigt skönt, jag känner mig riktigt produktiv idag. Har även spelat TV-spel, ätit thaimat och pratat med min pojkvän.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska spela Zelda. Men nu ska jag nog städa rummet och byta lakan i sängen och sånt där duktigt, innan jag duschar för annars är jag väl lika smutsig efter städningen.Tankar: Det finns några saker från inatt, mina drömmar, som jag inte kan få ut ur mitt huvud, vilket är jobbigt. Det var nämligen några mindre roliga händelser jag upplevde ett tag, och när jag vaknade kunde jag inte skilja på om det hänt på riktigt eller om det faktiskt bara var en dröm, vilket det var.

Vet inte om det är bra eller dåligt dock.You think you’re safe, secure, wrapped in their arms… Then you wake up.

"You want to know what happiness is? It’s waking up in the middle of the night for no reason, shifting under the blankets and feeling the heat of the person next to you. You turn around and see them in their most peaceful, innocent, and vulnerable state. They breathe as though the weight of the world lays on anyone’s shoulder but their own. You smile, kiss their face in the most gentle manner so as not to wake them. You turn back around and an involuntary grin forms on your own face. You feel an arm wrap around your waist, and you know it doesn’t get any better than this."


Hold on strong and behold from the life you leave behind ♫

Nu är det äntligen helg, jag har gått i skolan varje dag den här veckan, det känns riktigt bra. Jag är på otroligt gott humör just nu, och firar det med thaimat, och senare en semla. Har ingenting planerat för helgen, vi får se om jag hittar på någonting. Nu ska jag i alla fall spela Mario Party 8 med Hannah, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

 

Bilden är från igår eller någon gång, jag och Ida sötnos på busshållsplatsen. ♥

Hoppas ni som tittar in här får en riktigt trevlig helg!

It's all about you, baby

 

Det värsta som finns är när jag behöver dig som mest, och det inte finns någon möjlighet för dig att vara hos mig.Dagens citat

Det enda jag har på min blogg numera är citat, tror jag.

~Pappa ringde mig och frågade vart jag var och blev förbluffad så jag sa att jag var på mitt rum, då han inte märkt att jag kom hem för några timmar sedan. Han kom upp och började prata på, och hittade nån grej i mitt rum.~
Pappa: Vad är det här, är det en kastkula som man slänger till en annan dimension... Istället för ett mail kastar man kulan. Till en annan dimension.

~Jag pratade om att jag var törstig ett tag, idag i skolan, och frågade om vi kunde gå ner att eventuellt äta, eller så jag kunde dricka vatten i matsalen, efter ett tag utbrister Alex:~
Alex: Ska vi äta eller leva?
*Kort efter*
Alex:
Dricka...

Dagens citat

Här kommer lite citat ifrån olika tidpunkter. Sånt här förgyller dagen!

Jag och Ida pratar om de mystiska skynkena som hänger på väggarna lite överallt i skolan. Sen kommer vi fram till att det nog finns lönngångar bakom dem, men hittade inte själva dörrarna.
Isa: Det är nog bara de omänskliga som kan öppna dem...
Ida: Ja, lärarna!

I matsalen.
Ida: Glassen var värsta grön!
Alla kollar på henne.
Ida: Jag menar, mjölken var värsta kall...

Min mamma och jag pratar om för och nackdelar med internet, och mamma slänger ut sig något som lät högst olämpligt och misstolkande.
Mamma: Inte skulle du ha nå kompisar om det inte vore för internet...

Idag i skolan, Ida, jag och Alex satt och pratade.
Isa: Åh, är det nån här som sett Hot fuzz? *Ler*
Ida: Du?! *Ler ännu mer*


Dagens citat

Det här oroar mig, när till och med min bror vet hur mycket jag använder facebook.

 


Where the f*ck are you? I'm gonna kill you. Smiley face.

Happy days.

Kom hem idag ifrån Södertälje, jag har läst en bok hela vägen så det tog inte särskilt lång tid faktiskt. Jag är inte jätteglad över att vara hemma just nu, men det var ändå mysigt att träffa familjen och så. Har inte bloggat någonting under hela lovet, jag vet, och det syns på statistiken kan jag lova, det är lustigt!

Jag och Marcus har inte gjort sådär supermycket på lovet då vi båda blev sjuka, (Jag var ju redan ganska sjuk men det blev värre) och var sjuka över halva tiden jag var där. Jag känner mig fortfarande inte hundra procent frisk heller, så det var ju lite småjobbigt. Skönt att man är ledig imorgon i alla fall, hade dock åkt hem imorgon om jag vetat att vi är lediga. Det har i alla fall varit ett underbart lov, det viktigaste är ju att jag fått vara med min fina pojkvän. Vi har varvat Resident Evil 5 , co-op, två gånger, gillar det spelet alltså.


Här kommer ett tidsinställt inlägg!

Just nu ligger jag antagligen och myser med världens bästa kille!P.s. Om det publiceras tidigare så blir det pisk på Blogg.se!

RSS 2.0