10 days-challenge.

Hittade listan i Alex blogg, för en säker uppdatering under tio dagar!

Day 1: Ten random facts about yourself.
Day 2: Nine things you do every day.
Day 3: Eight things that annoy you.
Day 4: Seven fears/phobias.
Day 5: Six songs that you’re addicted to.
Day 6: Five things you can’t live without.
Day 7: Four memories you won’t forget.
Day 8: Three words you can’t go a day without using.
Day 9: Two things you wish you could do.
Day 10: One person you can trust
Finns nog många fler saker att skriva, men jag skrev saker jag kom på nu.


1. Jag är väldigt svag. Bekräftat av alla jag känner, inklusive idrottslärare. Men även "svag" i kroppen, eller alltså känslig för beröring och sånt... Alltså, hur kan jag förklara, det gör ont väldigt lätt. Plus att jag är otroligt kittlig.
2. Jag har så länge jag kan minnas varit väldigt osäker som person. Alltså - Inte kunnat stå för vad jag tycker, inte våga stå upp för mig själv men framförallt kunde jag aldrig säga nej när jag borde.
3. Jag är väldigt bra på att ta saker personligt, även fast jag inte borde.
4. När jag inte äter på ett tag så blir jag väldigt ledsen, känslig och deppar oftast till jag höjer blodsockret.
5. Jag har väldigt jobbig prestationsångest, när det gäller det mesta.
6. Jag är väldigt, väldigt kräsen när det gäller mat. Helt barnsligt kräsen. Jag äter ingenting från havet, inga tillagade grönsaker, sällan såser/dressingar, vill oftast att det ska vara "Original"-smaken på vad det nu är jag äter.
7. Jag skulle aldrig vilja ha en specifik stil, däremot inspireras jag av typ 10 olika stilar men ser ändå jättetråkig ut. Antar att jag fortfarande inte vågar vara mig själv!
8. Jag tar åt mig alldeles för lätt.
9. Jag har nyligen för första gången i mitt liv fått uppleva hur det känns att vara "svartsjuk".
10. Det bästa som finns är komplimanger, jag kommer aldrig tröttna på komplimanger och jag kommer aldrig ta dem för givet. Det är något av det bästa man kan ge någon, en liten självförtroende-boost.
Extra: 11. Jag ogillar inte en person utan anledning. Om inte personen gjort något mot mig, personligen. Jag hatar onödiga bråk och slipper helst blanda mig i sånt.

Vad är skärpa?

I fredags åkte jag och min familj på begravning. Det var en jobbig stund ett tag, men det var även härligt att träffa släktingar jag inte träffat på evigheter. Det var riktigt kul! Efter det åkte jag och Robin hem till honom och Juju i Västerås där jag skulle tillbringa helgen. Tror det kommer bli en tradition att äta på Mongolisk Barbeque... 150:- för att äta och dricka hur mycket man vill, det är ju trevligt och väldigt värt. Där blev vi kvar i 3-4 timmar. Har haft en jättetrevlig helg, förutom en massa strul på söndagkväll då jag skulle åka hem.

Först blev mitt tåg inställt, och jag skulle ta bussen från Västerås till Uppsala där jag skulle byta till X2000 och åka direkt till Hudiksvall, väldigt smidigt och bra tänkte vi. Men på grund av en 25 minuters försening av min buss, missade jag tåget. Blev väldigt arg och irriterad, busschauffören verkade helt knäpp, SJ sa att dem inte kunde göra något (Jaha?) och killen på UL (Upplands Lokaltrafik) kom med ett skamligt förslag först, men det slutade med att jag fick åka taxi hem till Iggesund. UL fick betala 3700:- för resan, det kändes ljuvligt.

På lördag eftermiddag fick vi spontanbesök, (Ni ser på bilderna nedan vem som kom ♥), helgen kunde inte ha blivit bättre alltså. Fick även en skinnjacka och ett par snygga leggings av Juju!Här kommer lite bilder, vissa bilder blev väl helt okej - Tills vi började envisas med att inte ha blixten på och med restaurang-ljus... Blev det inte sådär jättebra bilder då, men jag delar med mig ändå för det var så grymt.


Half the fun is to plan the plan

 


Imorgon » Till Gävle för begravning (Vila i frid.)

Efter det » Hem till Robin och Juju över helgen.

Senare » Fem dagars skola, sen bär det äntligen av till Södertälje och världens finaste kille.

Sedan » Skola i tre veckor, och vad händer sen? Åker tillbaka till Marcus över lovet och är hur lycklig som helst.

 

8 dagar tills Text A kursen tar slut.

35 dagar kvar till sportlov och två avslutade kurser: Etologi och Psykologi.

83 dagar kvar till påsklov och mot Södertälje för sökande av sommarjobb.

133 dagar kvar till sommarlov och frihet.

 

 


Stroke the furry wall

 

Ibland undrar jag om det är någonting fel på mig. Jag har saker att göra, så jag kan inte skylla på att jag har tråkigt. Men jag gör ingenting, jag har suttit vid datorn hela dagen. Hela dagen. Jag hade bara en lektion idag, så jag mailade min lärare och frågade om jag kunde jobba hemma, det fick jag. Det har inte blivit av. Jag har försökt skriva, men det gick inte bra.

Jag borde städa, tvätta, packa, skriva, träna, duscha, äta, umgås, plugga, göra saker, jag har en massa saker att göra! Jag blir på något sätt paralyserad när jag sitter på mitt rum, ensam. Jag känner ingen motivation till att göra någonting, känner mig helt, fullständigt otaggad på allt. Inte för att jag mår dåligt, det känns bara väldigt tråkigt just nu.

Nej, vet ni vad. Jag tänker lyssna på arg musik och bli på dåligt humör, det är då jag är mest effektiv. Blir ändå på bra humör så fort jag hör Marcus röst ♥ Det här kanske låter som ett riktigt whineinlägg, men jag har slutat med sånt. Det här är mer ett... SKÄRP-DIG-ISA-inlägg! Jag har ett liv!Slutade andas för en sekund


Först och främst började jag och Marcus spåna lite på idén att åka till Tyskland för att se Avenged SevenfoldRock am Ring Tour, vilket vi insåg kanske inte är omöjligt. Jag fick lite panik när jag insåg att jag inte har ett pass och när allting kommer gå på många tusenlappar, men det är inte omöjligt, det är faktiskt fem månader kvar.

Sedan, när jag satt här och fortfarande var väldigt överväldigad än så fick jag för mig att kolla hur setlisten ser ut just nu (Nightmare after Christmas-tour).

Det var då jag slutade andas för en liten sekund.

Danger Line, Fiction OCH... A LITTLE PIECE OF HEAVEN! Nästan helt perfekt setlist, förutom att de inte spelar Almost Easy och det var ju ganska lame, tur att jag hört den en gång i alla fall, men... Två låtar jag inte trodde jag skulle få höra live, och A little piece of heaven som jag var HELT säker på att jag inte skulle få uppleva live, jag skrev det ju till och med på bloggen idag, hur sjukt är inte det?!

Just därför är jag nu helt inställd på att åka och se dem igen. Jag hoppas verkligen det blir av!


Obekvämligheter.

I-landsproblem

Får träffa min pojkvän i två dagar på över en månad. Det absolut jobbigaste. Det känns så jäkla hårt, jag får sådan jäkla abstinens och det känns jättejobbigt. Vill ju vara nära min fina pojkvän Men jag försöker hålla ut och fokuserar på att vi har typ hela sommaren tillsammans, får bara stå ut tills dess.

Att åka tåg är så jäkla dyrt. Det är sjukt dåligt, det är verkligen dyrare än det borde vara. Och det blir riktigt dyrt i längden för sådana som mig, som åker väldigt mycket tåg.

Jag drömmer mardrömmar om Tchéky Karyo flera gånger i veckan.
Vad är problemet egentligen? Vad ska jag göra? Vad vill han mig? Varför?

Vintern är så jäkla lång. Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Jag blir så jäkla arg och irriterad av kyla, och vintern är för lång. Jag är trött på snön, kylan, halkan, tjocka kläder och kalla fingrar. Jag vill ha sommar!

Man får högst ha 10% IG när man går ut gymnasiet.
(Om man vill ha ett riktigt slutbetyg till examen, så att säga.) Alltså 250p och på ett ungefär tre ämnen, beroende på vilka ämnen. Jag väntar mig IG i mediakunskap, mediakommunikation och matte B, vilket tillsammans blir 250p men sen blir det väldigt hög press då jag absolut inte får ha fler IG:n. Känns inte sådär jättebra då jag riskerar IG i GKO, idrott och svenska B just nu också. Ångest.

Kommer aldrig få höra A little piece of heaven live. (+ Fler låtar) Det kanske låter som ingenting, men det är så jäkla sorgligt. Riktigt, riktigt tråkigt. Jag har bara inte riktigt insett det förrän nu, och det kändes sjukt deprimerande.

 

Tur att jag kan bortse från alla obekvämligheter och ha det någorlunda bra ändå.Nej, nu j*vlar...


Too school for cool. Wait...

 


One big, happy family.

...Ööh?


Dagens citat

Pappa: Vill du se på den här serien med mig?
Jag: Nej, jag är för trött alltså...
Pappa: Jaha, jag är också trött, men jag kollar ändå för jag är så cool.
Jag: ...


En sanning om mig.

Jag är väldigt ofotogenisk. (Vet ej om jag skrivit om detta.) Kom inte och säg något annars heller, haha, jag vet hur jag ser ut. Det är väl mest när andra fotograferar mig, men ofta när jag själv gör det också. Hur många bilder tror ni inte jag behöver ta förrän jag blir nöjd med någon bild? Förr var det värre, jag knäppte runt 100 bilder och behöll 5-10 stycken. Nu landar vi väl någonstans runt 20-30 bilder men jag behåller oftast alla bilder, trots att jag är missnöjd med de flesta.

Jag har i alla fall en anledning till att inte vilja vara med på bild, för jag avskyr det nämligen. Om jag ser nån bild som andra tagit på mig, och den faktiskt ser åtminstonde helt okej-bra ut blir jag HELT förvånad. Tycker dock det är ganska respektlöst att fotografera en som absolut inte vill vara med på bild. Ibland är jag med på bild, för man orkar inte alltid säga ifrån eller ibland så struntar jag i det hela och bara.. Är med, jag vill ju också ha fina minnen i foton som inte bara jag tagit.

Förut vågade jag aldrig erkänna om jag blev nöjd med en bild på mig själv. Jag har fått frågor som "Varför lägger du upp bilder på dig själv om du blir/är så missnöjd?" Då handlar det uppenbarligen om att jag för en gångs skull blivit nöjd med en bild, men jag var för osäker för att säga något, haha. Tur att man förändras.

Dock kan jag precis inte göra så mycket annat än att acceptera detta, väldigt tråkigt dock, att man ska behöva ha ångest över att vara med på bild.

Dagen är räddad, ibland överträffar jag mig själv.

Min mp3-spelare (Låter så... old när man säger så av någon anledning, haha!) har varit försvunnen sedan jag kom hem, och jag hatar att åka buss utan att lyssna på musik, så det var ju ganska jobbigt. Idag stod det mellan två tröjor jag skulle ta på mig, tog på mig den ena och tänkte, näe, tar den andra och gissa vad som låg i fickan? ♥ Blev superglad och nöjd och kände att jag älskar livet, haha! Vet inte hur den hamnat där dock...

Har fixat min dygnsrytm nu i alla fall, i lördags gick jag aldrig och la mig, gick och la mig på söndag morgon, klockan nio, och sov till halv ett. Så igårkväll fick jag och la mig runt klockan nio. Vaknade vid kl 23:??, 02:20, 03:50, 04:20, 05:30 och sist, men inte minst 06:20, då klev jag upp, fast min buss går 08:10. Jag har drömt så jäkla skumt inatt alltså. Har dock sovit väldigt gott, trots alla vakningar.Nu ska jag åka till skolan, have a great day!

På jakt...

Kan säga att det var svårt att ta reda på vad det ens var för plagg. Så himla fin! Tänkte köpa den på Gina tricot (Tror jag det var) för 1-2 år sedan, men hade inga pengar, sen tog dem slut. Nu är jag dock på jakt, kollat runt på internet and I will get it, sooner or later!Red nails

Något jag tycker är sjukt snyggt är röda naglar. Helst lite längre naglar, men inte röda lösnaglar om det verkligen är obvious att det är fake. Hellre lite naturligt längre naglar, tycker det är otroligt snyggt! Synd att jag precis klippte av mina naglar, fick lust att måla naglarna röda... Men jag väntar hellre, gillar inte mina naglar när dem är korta. Gillar dem inte så mycket överhuvudtaget, med tanke på att dem har så konstig form, men hellre mina naturliga än lösnaglar, det är bara fint på andra, oftast i alla fall.


So much to see tonight


Mycket att stå i!

Nu när jag börjar bli frisk så har jag sjukt mycket att stå i. Ska äntligen komma igång med träningen igen, samt lite andra saker runt samma ämne. Har en massa att ta igen i skolan, och jag ska snart få shoppa! Fick inga presenter av mina föräldrar på min födelsedag, så jag och mamma åker väl och shoppar förhoppningsvis. Plus att jag ska beställa billigt men bra smink snart, väldigt behövligt. Håller även på att spara ihop till en X-box och en TV. Någon dag framöver blir det lite kalas med mina nära och kära eftersom jag inte blivit firad här hemma än. Allt känns lugnt nu och jag har en bra känsla!

Har skrivit nyårslöften, mål och en lista över saker jag vill göra i år. Ska skriva ut det och sätta upp på väggen och ligga och läsa på nätterna, så det verkligen fastnar.


Det enda som saknas nu är att regelbundet ha min pojkvän nära, men det funkar inte för tillfället. Jobbsökande och skola går inte ihop... Men jag är positiv, tur att man kan hålla regelbunden kontakt via internet, samtal och SMS.Såhär ligger det till.

Mitt mående går verkligen som en berg-och-dalbana just nu. Ibland mår jag lite bättre, men ibland orkar jag inte ens resa mig från sängen. Idag hade jag så ont i magen att jag trodde att jag skulle dö, när Marcus var på gymmet. Så jag kunde inte göra annat än att ligga i sängen och vrida och vända på mig. Det värsta är väl att jag inte vet vad som är fel. Det verkar inte som att jag har urinvägsinfektion, men det måste vara någonting fel. Man får inte jätteontont i magen, har migränliknande huvudvärk och blir illamående, yr och svag utan anledning. Jag är inte förkyld eller något, så vad är problemet?

Skulle ju till vårdcentralen idag men klev aldrig upp. Vill helst inte gå ut alls, men imorgon blir det väl att ta sig dit, det ligger bara två minuter bort säger Marcus. Just nu mår jag bra, är uppe och springer och går omkring men det är ju så oförutsägbart. Jag hoppas verkligen jag mår bättre snart, har en hel del att ta tag i när jag kommer hem.

Det enda positiva är väl att jag får tillbringa längre tid hos Marcus, vilket känns jättebra, är jag hemma och är sjuk - hemma - Så blir jag ofta jättedeppig och känner mig ganska dålig. Vi får se när jag kommer hem i alla fall. Till veckan, förhoppningsvis, vill inte missa för mycket av skolan, verkligen inte.

Men ja, jag berättar för detta er, mina vänner som undrar vart jag tagit vägen och framförallt min familj.

Dumma design!


Såhär ska min blogg se ut:


Och såhär ser min blogg ut:

(Allt är större, den blir inte centrerad, den är bredare, allt ser fulare ut helt enkelt.)


Jag blir galen och tar bort bloggen snart, helt ärligt. Vi får se om jag orkar försöka ordna till det, om inte...

~2/3 av ett år~

8 månader idag!


Oj oj, genom tiderna!

 

(Nej, jag orkar inte fixa strecket mellan 2010-2011!)

 

Idag fyller jag 17 år.

Jag har haft en jättebra dag hittills i alla fall, även om jag upptäckte igår att jag håller på få urinvägsinfektion, det är verkligen något av det värsta som finns. Det verkar inte bli så mycket värre dock, tranbärsjuice gör tricket, även om det är äckligt.

Tack till Marcus för allt du gjort för mig idag! ♥ Min dag kunde inte ha blivit bättre! Han är och köper mat nu, sen blir det mys och sånt. Bloggar mer imorgon, tack för alla sms/samtal/logginlägg, uppskattar det verkligen!

God kväll!

Having a wonderful time!

Har inte bloggat något sedan jag åkte ner till Marcus, men tänkte att jag uppdaterar nu medans han spelar. Jag har det jättebra här, mår bättre än någonsin och kunde inte ha varit gladare. Nyår var mysigt och jag har en bra känsla i magen över det kommande året.

Här kommer några bilder från veckan jag varit här!Jag ska gå och spela med Marcus nu, eller bara titta på, han spelar ett svårt spel. Vill för övrigt köpa ett Xbox 360, ska försöka göra det snart... Hur som helst, jag har det jättebra som sagt och kommer hem på lördag eller söndag. Jag uppdaterar nog imorgon igen! Ha en trevlig natt!

RSS 2.0