The best thing about me is you.

 

Jag tillägnar den här bilden till dig, Marcus! Den beskriver väldigt många känslor! Först två neutrala bilder, ungefär sådär sitter jag och ser ut när jag saknar dig. Plus att jag sitter väl kanske och försöker se snygg ut så du blir galen och vill vara med mig nu! Och pussbilden säger väl det mesta, jag gillar att pussa dig! Och jag ler alltid när jag tänker på dig! Det där stora, överdrivna, flummiga leendet! Eller när jag ser dig, eller när du ler mot mig, när vi är med varandra, när jag ser en bild på dig eller en på oss kanske. Hur som helst, du får mig alltid att le! Just nu sitter jag väl som de första bilderna, ganska neutral eftersom att du inte är här och jag saknar dig så himla mycket. Men om två veckor så kommer du få se mycket av pussar och leenden.


Självfallet!

Det var länge sedan jag gick utanför dörren med mitt helt naturliga självfall. Det kändes helt okej faktiskt, håret mår nog bra av lite away-time från plattången.

För övrigt så går det bara bättre och bättre i skolan de här sista dagarna, vi har bara fyra skoldagar kvar nu. Jag har en hel del kvar att göra, men det är helt sjukt hur bra det gått. Det hjälper faktiskt att tro på sig själv.


Hanya, why you so scary and awesome?!

 

Ritad av: http://steve-b-666.deviantart.com

Avenged Sevenfold

Vill bara sätta mig och gråta för att Avenged Sevenfold är så j*vla bra.

Ikväll har jag kollat på Gossip girl och sett på en film som hette "The roommate" från 2011, med Leighton Meester (Blair) ifrån Gossip girl, filmen hade fått riktigt dåligt betyg på IMDb, men jag gav den en chans, och den var faktiskt helt okej! Underhållande. Det roliga är att jag har alltid tyckt att Leighton ser lite galen ut i blicken, så såg jag den här filmen. Klockrent!

Nåväl, jag har även kollat runt och blivit inspirerad till mina framtida tatueringar. För en dag ska jag våga ta steget och göra något jag alltid drömt om, men bara på senare tid vågat fundera på. Det finns i alla fall, förutom tatueringar med motiv och sånt, flera citat från Avenged Sevenfold-låtar som jag funderar på. De har många meningsfulla låttexter eller bara citat/låtnamn jag gillar, älskar, avgudar, ja, sånt där.


Grattis finaste Alexandra!


Vill bara tillägna ett inlägg till Alex som fyller 18 år idag och jag kan inte förstå riktigt hur fort tiden går! Dem växer upp så fort *Torkar en tår* Nåväl, hoppas du har en underbar dag och jag kan svära på att morgondagen och dagen därpå kommer bli the time of your (our?) life! Lav jo! ♥


Shines with a brilliant gold color

Vet att det blivit mycket kärlekstrams på sista tiden, inte för att det är trams för mig, men för er är det antagligen det. Ville bara berätta att jag har den finaste pojkvännen i världen och att jag fortfarande inte kan förstå hur det kan vara sant. Inte ens efter ett år.

It's a dream, I'm in love with you. Hold me warmly in your arms.
I awake from my dream. I can't find my way without you.


You know, when it works, love is pretty amazing.

 


Love love love

 


My heart is awfully tired

Jag är trött på skolan, trött på prov, trött på inlämningar, trött på redovisningar, trött på stress, trött på tjat, trött på ångest och framförallt trött på Bromangymnasiet. Det har varit ett fint år, men nu vill jag verkligen ha en stor paus, sen är jag redo för ett helt nytt och spännande år, men nu är jag så trött på allt. Tur att jag har en underbar klass och helt awesome lärare och en awesome mentor, annars hade jag gått under.

Nåväl, en rolig helg väntar i alla fall, Alex fyller 18 år imorgon så på fredag ska hon ha 18års-fest och det ska bli så sjukt kul, jag är sjukt taggad faktiskt! Grattis i förskott, sötnos! ♥

Plockat undan lite skräp och möblerat om i bloggen lite.


Om jag har några flitiga läsare så ser ni skillnaden, ni andra, hoppas ni gillar det!

Jag är dock inte klar, har tänkt lägga till ett par saker också men jag behövde någon slags förändring så det får se ut såhär ett tag framöver.

Btw, ny kategori idag! "Being creative" kallar jag den.


Bild från idag.


Inspiration vol.3

nelly.com | venine.se


Inspiration vol.2

 

nelly.com | venine.se | hm.com | tumblr.com


Inspiration vol.1

Jag satt och funderade idag på att det är väldigt sorgligt att hur nära jag än står mina vänner/familj/pojkvän, tror jag inte att någon riktigt vet vad jag gillar för kläder/skor och sånt, eftersom att jag inte har riktigt SHOPPAT på minst två-tre år. Och mycket förändras i smaken på två-tre år. De vet kanske på ett ungefär men jag har så bred smak. Så jag satte i alla fall ihop tre kollage med bilder på kläder och skor som jag gillar och inspireras av.

Då kanske ni blir lite mer klok på min smak och ni kan förstå hur kul det är då jag vill byta ut exakt hela min garderob då jag går runt i, låt oss säga, helt fel kläder.

nelly.com | venine.se | hm.com | tumblr.com


Don't you just hate it when Glee makes you love a song you hate?

Orkar inte, det är bara två avsnitt kvar (Ett till också som redan kommit ut, men jag har inte sett det än.), sen är säsongen slut och det blir uppehåll fram till september. Vad ska jag göra, tänker jag. Svaret är simpelt, jag ser Glee från början igen! Har säsong ett på datorn nu, så vi får väl se vad jag spenderar min lördagkväll med. Orkar inte göra så mycket mer än att bara ligga hemma och lata mig heller, skolan gör mig så trött.

Btw, så såg jag en youtubekommentar som lyder "Don't you just hate it when Glee makes you love a song you hate?" och hahaha, yes! Det är så sant. Så det blev dagens rubrik.

Kära grafiska kommunikation och produktförpackningen...

...Jag gör slut.

 


Like the sky reflecting my heart

Ungefär 20 skoldagar kvar...

Jag sitter här och lyssnar på Deluhi och funderar. Låt mig skryta om mina skolsysslor jag har kvar innan jag får gå på mitt efterlängtade sommarlov om tre-fyra veckor. Ni behöver inte vara avundsjuka! Jag är säker på att ni har en massa trevligt själva att ta hand om i skolan också, sörj icke. Nu ska vi se:

Svenska B:
Muntligt prov om Antiken, hemtenta om språkhistoria.
Förberedelse inför projektarbete: Ett fotoprojekt.
Engelska B: Nationellt prov, en skrivuppgift, möjligtvis två skrivuppgifter i ett försök om mitt efterlängtade MVG.
Matematik A: Tre prov, ekvationer, procent och funktioner.
Historia: Prov om Stormaktstiden, en skrivuppgift om Den franska revulotionen, någon till uppgift jag inte har någon koll på.
Grafisk kommunikation: En produktförpackning, en grafisk profil, en affisch och eventuellt ett porträtt.
Media och kommunikation: En reklamfilm med fem fel.
Samhälle B: Läsa på om FN och Israel, en debatt och ett prov.
Estetisk verksamhet: En teater.
Etologi A: Ett prov om, ja... Djur och deras beteende.

Jag sörjer även att jag vet att det finns.. Minst två-tre saker jag glömt för tillfället som fyller på listan. Det finns säkert dem som har det värre än mig men för en sådan "flitig" elev som jag så är det här ett h*lvete!

(Jag lider med er som har nationella i matte och språk.)

Less!


Han har varit min i 367 dagar! ♥

 


Trevliga dagar.


RSS 2.0