Skärpning!


Jag har slarvat ganska mycket med skolan den senaste veckan, och nu måste det få ett slut. Idag ska jag ta tag i saker och ting. Skoljobb, I-valet och annat. Måste skärpa mig! Får inte vara så lat, samt lägga sig så sent. Och viktigast - Jag måste sluta skjuta upp saker. Det bästa är att bara ta tag i saker så fort som möjligt, då har man det klart sen. Simple as that. Nåväl...

Tar bussen in till stan om en halvtimme, hinner med två lektioner i alla fall. Bättre än inget!

Ska gå och lägga mig i sängen hos min sötnos nu tills jag måste gå. Han ligger där och ser megacute ut just nu!



Hörs senare.



In på småtimmarna...

Jag låter bilderna tala för min och Marcus lördagkväll. Bea och Emma kom över i ganska många timmar. Det blev en hel del foton den kvällen... Men jag tror vi alla är överrens om att vi håller dem flesta för oss själva!




2½ timmes Text-lektion på G.

Dagens citat

Gustav: Det är bara jag som är utvald.

Ska ioförsig försöka intervjua lite folk idag, men det blir ju aldrig av. Jag var sjukt nära på att missa bussen imorse, men jag hann precis. Har haft en jättetrevlig helg och ska blogga mer om det när jag kommer hem.

Jag har med mig choklad idag!

På tal om inget börjar jag och mina klasskompisar bli kvar med vårat halloween-fotoreportage.

Scary shit...

Vi saknar Anton!

Jag, Emma och Bea fick se Anton i cam. Några minuter efter att ha gråtit till en sorglig film.
Vi alla bröt ihop när vi såg honom. :(

We miss you A LOT!!!

Sitter i skolan och har GKO.

Av någon anledning har vi endast långa, och ganska tråkiga lektioner idag. Två och en halv timme GKO och en halvtimme kvar nu. Jag är sjukt trött. Verkligen jättetrött, men vad gör man. Förstår inte hur jag ska orka stanna till halv fyra heller. Aja, idag hade vi tydligen en läxa i typografi, men jag har missat två lektioner så jag hade inte pluggat på. Tur att det inte är så jättesvårt. Oh well.

Bloggar senare.

Vill hem till min fina.

Guy ♥ Love


I asgarved.


So much to see tonight, so why'd you close your eyes?

 

 

Idag har jag inte gjort så mycket, har kollat på åtta episoder av South park typ, tagit det lugnt och pratat i telefon. Med min kära pojkvän och min babe Izza. Jag och Izza hade mycket att ta igen och pratade i över 1½ timme. Värt! ♥ Fick även lite besök av två släktingar från Stockholm en snabbis, det var jäkligt mys.

Jag längtar tills imorgon! En massa skoj i skolan sedan får man finbesök. *Glad tjej*

Mitt i prick.

"Hur det än är kommer det alltid att finnas andra som är bättre, snyggare, mer framgångsrika och smartare. Men det kommer också alltid att finnas andra som är sämre, fulare, mindre framgångsrika och dummare.

Lösningen är att aldrig jämföra sig med andra utan bara sig själv!"

Gav mig på locktången igen...

Den här tången är verkligen jobbig. Idag fick jag till en perfekt lock, men endast en. Det var en sagolik lock, men självklart var det på det understa lagret så den syns inte ens nu.

Tror jag ska gå och lägga mig snart faktiskt.


Megamys.

Morgonrocken of Awesomeness


Hemma efter en lång skoldag.

Idag lämnade jag in min stress-skrivna krönika om distansförhållanden (Kjell tror jag skrev den förra veckan, men jag skrev den igårkväll.) och jag var sjukt nervös och trodde jag tappat flytet, ni vet. Och Kjell gillar ju att dra ut på saker, och satt och jäklades med mig lite innan sa att det var jättebra skrivet och att han är stolt över mig. Gissa vem som blev nöjd?

Gillar att han även förstod direkt att det var ur egna erfarenheter. Det är då jag skriver som bäst, när jag skriver "ur mitt eget skafferi", som han ville kalla det. Jättenöjd blev jag i alla fall! Han fick mig även att rodna, haha.

Nu är jag ensam hemma och väntar på ett samtal. Har även lite mer skoljobb att göra. Ciao!

Come back to me, it's almost easy!

Sitter och har Text A-lektion just nu, den är två och en halv timme lång! Men mina lagkamrater försvann så jag sitter och lyssnar på ett jäkligt bra band sådär. Sjukt taggad på konsert, nu nu nu!


Gillar hur videon verkligen passar in i min rosa blogg. Awesome.

Liver leker.

Idag är en bra dag. Jag är jätteglad och allt känns bra. Jag kan berätta varför.

Jag har ingenting att klaga på alls. Jag har en underbar familj som alltid ställer upp för mig, vad det än gäller. Jag har en helt otrolig pojkvän som bryr sig och hjälper mig med så mycket, får mig att trivas med mig själv och även han ställer alltid upp. Jag har vänner som bryr sig och tycker om mig. Jag har kompisar som tycker om att umgås med mig, tycker jag är trevlig, rolig och söt. Jag går i en bra skola, går i en klass jag trivs i och fick även linjen jag valde. Jag gör helt okej-ifrån mig i skolan, har inga svåra problem som jag inte kan göra någonting åt. Jag får ofta som jag vill, om jag förtjänar det. Mina föräldrar litar på mig. Jag får göra så mycket. Jag får gå på konserter/event och annat. Jag röker/snusar inte, jag super inte varje helg. Har aldrig provat på droger eller dylikt, ingenting jag kommer göra heller. Jag kan oftast försörja mig själv, inte det lättaste när man lever på studiebidrag, men det funkar. Jag har inga allvarliga sjukdomar och jag bor i ett någorlunda fint hus, har ett sovrum, en egen dator och en stor säng. Jag är helt frisk och har hela livet framför mig!

Jag har absolut ingenting att klaga på. Ingen är perfekt, ingen lever ett helt perfekt liv, men de bra sakerna i livet toppar de "så kallade" dåliga sakerna i livet. Mitt liv är inte felfritt, men jag har det så jäkla bra ändå. Önskar jag insett det tidigare bara. Och jag önskar fler personer vore nöjda med det dem har.
Men det är aldrig försent och - Bättre sent än aldrig.

Jag har inte allt, men det här räcker så himla bra ändå.

Varför är det så svårt att köpa skor?

Jag är sjukt kräsen när det gäller skor! Även om jag älskar skor och önskar jag kunde lägga ner mer pengar på det, men jag har aldrig ens köpt ett par klackskor någon gång. Just därför är jag sjukt taggad på att köpa mitt första par, men ändå inte, inte?

Jag har redan bestämt mig för att köpa ett par uggs till hösten/vintern men jag vill även ha något finare par skor, ankelboots är jag intresserad av. Eller liknande, men jag har så svårt att hitta ett par perfekta skor! Jag är så kräsen!

Har hittat flera okej-skor och det måste ju nästan bli nått av dem om jag inte skärper mig snart. Dock är jag ju inte gjord av pengar, har inte mycket pengar alls snart men skor är en viktig prioritering just nu!

Jag har även en väldig lust att shoppa.

Min lördag?

Det här blir vad jag mest ägnar mig åt ikväll. Skoljobb och planering av Zappa-reportage. Håller på att skriva en krönika och undersökning om distansförhållanden, haha, så behöver några frivilliga i skolan som vågar bli lite intervjuade till veckan. Bara lite småfrågor som de flesta klarar av att svara på.

Ska även städa mitt rum och idag ska jag tamej tusan köpa godis. Hoppas jag kan umgås med Alex ikväll, annars blir jag hemma igen, vilket egentligen vore bäst så jag blir helt frisk innan jag försöker mig på att lämna huset igen.

Ps. De söta hundarna i hörnen skulle få bilden lite trevligare! Ds.


63 dagar kvar...

Tills jag, Marcus med flera ska gå på konsert tillsammans. Lovin' it.


Värt! Så värt!

Min mamma sa nyss att jag såg ut som en skolfröken, då jag kom ner med uppsatt hår och grejer. Kanske något att satsa på till halloween? Mördarfröken? No?
Anyways, här är mina glasögon! (Ett av paren, har ett till par helsvarta)


Babyliss Icurl



Köpte den här lock och plattången för några veckor sedan. Värd 519:-?
Som plattång: Ja, helt klart, det är en jättebra plattång.
Som locktång: NEJ. Det här ska föreställa en locktång? Med plattång på köpet, den heter ju Icurl, det är ju det den är till för. Men den är ju helt värdelös. Försökt locka mitt hår flera gånger, tittat på youtube-videos och nu har jag försökt locka i snart en och en halv timme. Och det är ena sidan!

 

Det gick få till några fina lockar, men det här är då efter att ha kämpat med alla lager.
Det kanske tar ett tag att lära sig, men jag har ju faktiskt försökt med alla tekniker jag hittar! Är det någon som har en likadan och som får till bra lockar - Säg till mig och framför allt: LÄR MIG!

Edit:
Har kollat runt lite och läst om produkten nu. Verkar som om majoriteten håller med mig.


Idag knäppte vi skolfoto.

Jag har ingen aning om hur själva gruppfotot blev, är väldigt osäker. Hoppas det blev bra, till skillnad från porträttfotot. Fyf-n vad jag såg ut. Blev så himla sur och irriterad till slut när jag var påväg hem för att jag blir då aldrig bra på de fotona. De ska alltid framhäva mitt absolut största komplex - Min ansiktsform. Jag hatar det! När jag kom hem var jag så sur att jag höll på börja gråta, men mamma muntrade upp mig med att pappa har hämtat ut mina nya glasögon, och köpt ett nytt tangentbord till mig.

TACK SÅ MYCKET! ♥

Nu är jag på mycket bättre humör och kan se hur bra som helst. Helt otroligt hur skarpt allting är, trodde inte jag hade ett sånt här stort synfel. Nu kan jag leva igen!

Mega-Abstinens-Attack.

Ni vet, en sån där kväll då man verkligen saknar sin pojkvän och skulle göra vad som helst för att ha honom hos sig. Pussas, kramas och gosa hela kvällen och till sist somna tätt intill varandra.


Det är exakt så jag känner nu när jag sitter och kollar igenom alla våra bilder. Happy days! Boy, har jag världens finaste pojke eller vad? Jag saknar dig! ♥

 

 


Vad händer nu då?

Torsdag: Ta det lugnt och vila mest hela dagen. När jag är lite piggare ska jag spela Betapet med Marcus och sen städa rummet, byta sängkläder, stretcha lite och duscha. Samt se på South park och spela Super Ghouls 'N Ghosts.

Fredag: Antagligen stanna hemma men åka in till skolan på morgonen, ta skolfoto, prata med lärare och ta hem lite skoljobb, sedan bär det av hemåt igen. Där ska jag vila ännu mer, ta itu med lite skoljobb och sedan fredagsmys med mig själv.

Lördag: Förhoppningsvis har jag blivit frisk här. Då kanske jag kan träffa nån kompis?

Inspiration

Källa: Tumblr


Fortfarande sjuk men på toppenhumör.

Tycker det är jättejobbigt att vara sjuk. Vill tillbaka till skolan, men vad ska man göra? Plus att jag var på sämsta humöret igårkväll. Min mobil är på lagning och Netonnet hör aldrig av sig så jag har varit tvungen att använda en Nokia 3310 som igår slutade fungera och jag blev jätteirriterad. Plus att jag spillde ett stort glas vatten på tangentbordet så flera tangenter slutade funka. Sen var jag ju sjuk och fick även migrän där på kvällskanten, verkade vara det i alla fall, på symptomen och det går ju i släkten. Så jag var sur och grinig ett tag, men sen pratade jag i telefon med min pojkvän i fyra timmar på natten och det gjorde mig megaglad igen.


tangentbordet är det dessa tangenter som inte funkar. Men allt ordnade sig, som vanligt. Fick låna pappas tangentbord nu, pappas gamla mobil och migränen är borta. Att var sjuk kan jag hantera, men ibland tycker jag att det blir för mycket bara.

Kiss me in the rain

I miss my boy! ♥


Jag ska lägga mig oh se på South Park nu igen.

Bäst jag vilar en massa nu så att jag kan bli frisk fort.

 

Vi hörs senare ikväll eller imorgon!


Getting started!

Jag har precis bestämt mig för att jag ska  börja blogga ikväll.
Alltså avslöja min adress på facebook och MSN, haha. Just nu ser det ut såhär:


Jag hade hela 16 bevakare på min gamla blogg, och det var jättemycket tycker jag! För att vara min lilla blogg liksom, den är väl inte den bästa. Men ja, får hoppas på att ni som läser känner er nöjda med den nya bloggen, om det är någonting är det bara att säga till.



Saknar redan skolan!
Jag har lyckats gått och blivit väldigt förkyld nu och har väldigt svårt att äta för att min hals dödar mig om jag försöker. Så jag har levt på fil och nudlar idag. Ska försöka äta middag senare, men vi får se. Det känns lite jobbigt att vara ifrån skolan dock, vill inte hamna efter. Jag sa tidigare i veckan att jag ville bli sjuk för att slippa skolan men man ska vara försiktig för vad man önskar sig. Man missar så mycket när man inte är där! Plus att vi knäpper skolfoto på fredag, det vill jag inte missa. Jag ska göra mitt bästa och bli frisk fort!

Ps. Designen och allt är inte 100%, kommer ändra lite saker här och där.

Over and out!

Hej och välkomna!


Hej!
Nu har jag gjort en ny blogg. Slutade blogga i somras men har haft lust att börja ett tag igen, så nu tar jag tag i det. Jag använde mig av min gamla design men gjorde om den till en enklare. Jag är långt ifrån proffs, men det får duga tills jag får hjälp av någon som är grym på webdesign. Jag nöjer mig för tillfället, ska bara fixa kategorier och profilen, samt några småsaker.

Det tog ett tag att komma på ett lämpligt bloggnamn, men till slut fick det bli Isaslife.blogg.se. Kort och enkelt. Och bloggen handlar ju om mitt liv, så det passar bra. "FansyPansyIsa" hade dock varit något alltså.

Vi får se när jag gör bloggen offentlig, kanske om ett par dagar, men det beror på när jag känner att jag vill komma igång med bloggen igen. Det är ju faktiskt nästan ett ansvar!

RSS 2.0