Despicable me

 

Kan ju ha varit en av de bästa filmerna jag sett. Fattar inte hur jag kan ha väntat så länge på att se den! Jag och Marcus såg i alla fall Despicable me igår, och det var den bästa animerade filmen vi båda sett på länge. Helt underbar. Nu fattar jag i alla fall varför alla citerar "It's so FLUFFYYYYY!!!!!!". Haha!


Good times, good times.

Hej bloggen, ber om ursäkt för min minimala uppdatering senaste dagarna! Jag är som sagt i Södertälje, och har ovanligt mycket att göra (Som i roliga saker, inte arbete och sånt!) så jag bloggar inte särskilt mycket, som ni kan förstå. Kan berätta lite om mitt lov hittills!

Jag och Marcus har trotsat det underbara vädret lite och spelat en hel del tv-spel, men! Vi har faktiskt varit ute också, ätit mjukglass och sånt mysigt, som idag så var vi ner ett gäng och satt och njöt i solen. Sen åkte vi på Willys och tack vare Fredrik så fick jag min kära Ben & Jerry's, eller ja, det är min och Marcus, så klart. Men tack igen!!! Jag har även träffat min babygirl Izza, vilket var truly behövt! Puss på dig!


Jag har fortsatt spela på Ninja gaiden II som jag inte spelat på länge nu, och är jag inte ringrostig så säg... Det är så jä-häkla svårt alltså, jag blir en helt annan person när jag spelar det, haha, helt galen. Men även de gånger jag är helt säker på att jag inte kommer klara det, så klarade jag det. Hellz yeah. Sen har jag och Marcus spelat Resident Evil 5, på "Professional", alltså den svåraste nivån, vilket är sjukt svårt det också. Men så kul!! Sen har det blivit en hel del Minecraft, hä-hä.

Nåväl, här kommer några få bilder, och kameran är död nu, så det blir inga fler bilder. God kväll!


My sunshine!

 


Uppe med tuppen.

...Var jag i alla fall, klev upp kvart i sex idag, när börjar jag skolan? 10:35, hehe. Har utvecklingssamtal kl 09:00 också. Sen har jag engelska, historia (Prov, men vi får se hur det blir med det) och estetisk verksamhet, teater i det här fallet. Sen ska jag hem. Och bli världens gladaste tjej. Haha, jag har så sjukt mycket pirr i magen nu, bara jag tänker på det så ler jag. Men det är väl bra, kommer vara en liten glädjespridare idag.

I min fina, randiga tröja.


Pricken över i:et!

Sommaren är påväg stormsteg, låt det gå efter den här rapporten nu då, det skulle göra mig till en riktigt nöjd tjej! 18 grader varmt på söndag, strålande sol varje dag?! Underbart!

 


Inspiration

Här kommer en bild på min drömmage som jag hittade på tumblr! Hoppas jag kan träna mig till en sån mage nån gång, då blir jag riktigt nöjd. Piercingen är nog på plats den dagen också, i alla fall. Nåväl, en vacker dag.


Story of my life


Inspiration

(Förlåt mamma ♥)

Får se vad som sker i framtiden.

Bilder: Tumblr och Google

Det finns ingenting så underbart...

Jag har bara ögon för en person. Det är en väldigt speciell känsla, nej, en rent av extraordinär känsla och jag har aldrig känt något liknande. För mig finns det ingen som ens kan jämföras med dig, för du är det finaste jag vet.

Jag vet att jag har varit väldigt cheesy och sånt på sista tiden, men det är för att jag varit utan dig så länge. Kan inte minnas senaste gången jag såg fram emot något så mycket, (om inte förra gången jag var ifrån dig), som jag ser fram emot att träffa dig igen.

I miss you so much!

Springer till bussen!

 

Såhär ser jag ut idag, lite smått oseriösa bilder men det får duga, hörs ikväll!

 


Hourglass


Fräsch tjej!

Såhär glad och taggad känner jag mig idag. Haha, känner mig så jäkla sliten! Ändå har jag inte gjort något som tar på krafterna speciellt mycket heller, har väl bara sovit för länge inatt antar jag, och drömt helt sjuka grejer. Tror jag blir hemma ikväll, har ett flertal skoljobb att göra så jag tar nog tu med det idag, nice lördagssyssla.




Helt ärligt så är jag faktiskt glad. Dagarna bara flyger förbi och snart kan jag äntligen känna mig hel igen! När något, eller någon har saknats så pass länge (Fyra veckor imorgon, faktiskt) så känns det helt overkligt att jag äntligen ska få träffa honom igen. Jag är glad nu, så gissa hur lycklig jag kommer vara på torsdag.

Trevlig dag/kväll!

Trevlig kväll!

Åker till Forsa och hoppas på en trevlig kväll med Bea och några fler.

Grattis i förskott! ♥

Nedräkning!


7 dagar kvar tills Marcus kommer hit! ♥

63 dagar kvar till sommarlov!

71 dagar kvar till Metaltown!


76 dagar kvar tills Anton kommer hem!

273 dagar kvar tills jag blir 18!
(Ta sista bilden med en nypa salt!)

Utmanad...

Åtta saker om mig.

Blev utmanad av Ida, ska tydligen skriva åtta saker om mig själv, även om det här är något jag gjort förut, men ja, en utmaning är en utmaning, tänker dock inte utmana nån när jag är klar.

 

Jag är inte en flitig elev i skolan. Jag vill vara det, men that's just not my cup of tea. Tror jag har nån störning, har svårt att lära in saker. I alla fall i skolan, haha, det kanske bara beror på ointresse, men ändå.

Jag älskar att kramas. Det måste ju vara något av det mysigaste som finns.

Jag är rädd för min TV. Alltid när jag ska sova så hänger jag för en handduk, en filt eller min morgonrock för jag är rädd för att något/någon ska komma ut därifrån.

Jag önskar jag var miljonär. Lycka kan köpas för pengar. I alla fall min lycka, jag har ju redan det viktigaste; Familj, vänner, pojkvän, tak över huvudet och är helt frisk. Det enda som saknas är en förmögenhet.

Jag vill vara längre. Jag är redan 165cm lång, men jag skulle gärna bli 170cm.

Jag är väldigt utseendefixerad. Can't help it, men det kommer alltid vara viktigt för mig hur man ser ut. I alla fall hur jag ser ut, mest åtminstone.

Jag har allt för många ärr på kroppen. Jag ska försöka räkna, åtminstone de mest synliga. Okej, jag hittade 24st som är väldigt synliga, men då räknade jag inte med typ... 20 andra som inte syns lika mycket, men fortfarande syns liksom.

Jag planerar att plastikoperera mig i framtiden. Japp, det trodde ni inte, va?


Fyra timmar på skype ♥


RSS 2.0