Things to do!


Här kommer sista bilderna på mitt bitchblekblonda hår, ska färga håret nu snart, alldeles alldeles snart men först ska jag skriva upp lite saker på min to do-list inför de kommande dagarna. Let's go go!

Idag ska jag: Tvätta, städa rummet, färga håret, rensa garderoben, skriva på projektarbetet lite, kanske umgås med Alex, plugga, träna och duscha. Imorgon ska jag: Gå i skolan, shoppa, förhoppningsvis få paket i posten, packa, träna, duscha, hemmaspa. På fredag ska jag: Gå i skolan, åka hem, packa klart, hoppa in i bilen och åka iväg mot Stockholm och sen vidare till Södertälje. Bra plan, bra plan!


Powernap gone wild


Råkade precis ta en powernap... I fyra timmar. Oh weeeell. Åker hem till den här tjejen om ett litet tag där det blir hårblekning och film. Och glass. Kanske blir sleepover, det får vi väl se.


Happeh happeh!


Sån här glädje utstrålar jag just nu.

Jag måste bara få berätta det för min kära blogg. Jag är frisk, jag är 2500:- rikare, jag färgar håret imorgon, jag börjar läsa japanska imorgon, jag träffar Marcus på fredag, jag har världens finaste vänner, jag har världens finaste familj och jag har världens bästa pojkvän. Livet. LIVET. ♥

Ps. Alex, tycker om dig. Vi myser imorgon. ♥

I hate every single mile between us

 


Min mamma är gullig!Mamma kommer hem från jobbet och går upp till mitt rum. Först visar hon upp sina nya, fina glasögon sen tar hon fram dem här och säger "I thought about you!". Hur gullig får man bli??? Har tagit en tablett nu, min hals känns lite bortdomnad... På ett bra sätt! Står att om man inte blivit bättre på tre dagar så ska man kontakta läkare, hoppas jag mår bättre tills på måndag då. Krya på mig!


Snapshot # 10

 
Blåmärken

 

 

Här är ena mitt lår, blåmärkena är maffigare i verkligheten och nu har även blåmärken visat sig på mitt andra lår också, och det värsta är att jag verkligen inte har någon aning om hur dem kommit till... Trodde det berodde på en onykter Anton, men vid närmare eftertanke tror jag inte det har med honom att göra...

 

Nåväl... Udda är det i alla fall. Men och andra sidan har jag alltid varit känslig för att få blåmärken.


The grey colored sky is crying

 


Legend of the Seeker

 

Idag började jag kolla på Legend of the Seeker, aldrig riktigt kommit igång med att kolla ifrån början, men nu är jag i full gång. Den här serien är en aning B, men när man väl kommit in i den så är den så mysig och bra! Men man får ta den med en nypa salt, och man ska väl gilla lite överdrivet huxflux, magi, trollkarlar och andra påhittade ting. Och det gör ju jag, så det är perfekt!

Plus att Kahlan (Kvinnan på bilden) är min gudinna.


Idas dusch är out of this world.

 

Jag sitter här hemma hos Ida, och jag duschade nyss och det var så underbart. Dem har Fructis-shampoo och balsam som luktar så GOTT. Och det är så stort och rymligt. Det var en riktig upplevelse. Nåväl, idag har jag ätit hämtmat, tredje gången nu, men idag blir det thaimat, Ida bjöd. Gullunge! Nu ska vi snart spela New Super Mario Bros till Wii och äta ostbågar. Trevligt, trevligt!

Igårkväll sov jag även över hos Alex, det var mitt första besök i hennes nya lägenhet. Asmysigt var det, och vi såg på True blood och åt glass och chips. Och i fredags var det klassfest hemma hos Emma, det var riktigt, riktigt trevligt. Nåväl, en riktigt värd sista helg på sommarlovet. Föressten var det mitt första besök i Idas nya hem också. Stormtrivs redan!

That was the update!


Gårdagens look.

 


Vita kängor?


Jag har länge velat köpa ett par kängor, men på senare tid har jag intresserat mig mer för vita kängor. Såg någon tjej på tumblr, har säkert flera kompisar/bekanta som smittat av sig av dem också och jag tycker det är så snyggt!

 

Är det någon som vet vart man kan köpa ett par liknande som dem på bilderna?

Källa: www.lastnightstrash.devote.se

Källa: www.mimb.blogg.se


Harry Potter and the deathly hallows part 2

 

Igår gick jag, Marcus och Linda och såg Harry Potter and the deathly hallows part 2 i 3D på bio. Det var min första 3D-film och jag behöll glasögonen, bara för att!

Nåväl, jag är riktigt nöjd över filmen då jag hört både negativt och positivt om den. Vissa saker var väl bättre än andra, men i helheten så var det väl en av de bättre HP-filmerna. Jag grät och grät... Och Neville Longbottom är min nya mästare. Jag tar även tillbaka allt ont jag sagt om Snape. Ledsen om jag spoilar för någon, hähä. Men ja, den var bra. I liek.

Designhjälp och bloggtips?

När jag kommer hem ifrån Marcus (Den 16:e augusti) så hade jag tänkt att jag ska göra en ny design. Men... Jag är inte sådär jättebra på bloggdesign, så jag tänkte försöka hitta någon som vill hjälpa mig med min design. Ida kanske? Men innan jag börjar att planera hur jag vill att min nya design (Har tänkt att ändra på precis allt och möjligtvis skapa en header som jag inte haft på länge.) så vill jag gärna fotografera lite och fixa mitt hår (Har stora ändringar på gång). Så vi får se.

Sen har jag ju ett par stammisar (Antar att det är samma personer) som besöker min blogg varje dag fast jag inte uppdaterar (Gulliga är ni!) och om det finns något som fattas i min blogg kan ni ju lämna en kommentar, eller om det bara är något ni skulle vilja läsa mer om. Jag vet att jag har bloggat lite väl mycket om Marcus, men jag har ju varit med honom hela sommaren också, får inte chansen till att vara så mycket med honom särskilt ofta. Därför har det blivit mycket.

Men, till min poäng: Jag kommer börja blogga som vanligt igen tills skolan börjar igen, för det är en bra sysselsättning och så vidare. Vi får väl se hur många som är intresserade av att läsa, men jag kommer blogga mer och försöka skriva om lite mer intressanta saker sen.

För ett år sedan...

 

...Såg min pojkvän ut såhär och jag sa att jag inte skulle lägga upp de här bilderna jag printade ur en videofacebook eller bloggen men jag bara måste för han är så himla söt!!!!

Jag sitter och lyssnar på hans band Desaiha just nu, kommande låtar och sånt, och jag blir överlycklig över hur bra dem är. Så skönt att jag faktiskt tycker om dem och inte behöver bita ihop och säga "Keep up the good work..!" och inte ens mena det. Vet folk som har det så! Men ja, man kan väl säga att jag är hans största fan ♥ Hihi.


Projektarbete!


Nu har jag äntligen kommit fram till vad jag ska börja med för projektarbete i trean, och det känns jätteskönt! Jag tänker inte gå in på några detaljer, men det är ett fotoprojekt i alla fall. Jag vet, lite oorginellt, men efter fotoprojektet vi gjorde i tvåan så känns det som att det är något jag skulle vilja göra igen, fast ja, lite större och lite bättre! (Om det är möjligt! ;D)

Här är en oredigerad bild på mig från vårt gamla fotoprojekt!

RSS 2.0