Lång, tråkig lördag.


Igår till idag sov jag sammanlagt 13 timmar, det var väldigt behövligt måste jag säga. Skulle iväg och lyssna på mammas kör idag, men jag kände mig inte pigg på det, så jag stannade hemma. Har skjutit upp mina skoljobb hela dagen, så nu jäklar ska jag ta itu med dem.

Som belöning när jag har åtminstone kommit en bra bit på vägen på alla tre skoljobb som jag måste göra så ska jag gå och köpa en kebabtallrik, på så vis peppar jag mig själv! Varit sugen på kebab hela dagen!

Köpte föressten en jättefin klocka Ö&B för 99:- här om dagen! Den är jättefin och jag tycker om den.

Har föressten ingen laddare till kameran, därför det inte kommer några roliga bilder eller liknande.

Nu händer det grejer alltså.


Så nu har pappa fått jobb i Norge och kommer jobba i fyra veckor, sen far han hem i två veckor, sen jobbar han i fyra veckor och så fortsätter det. Och Hannah ska flytta hemifrån, så uppenbarligen kommer jag och mamma bo ensamma med tre katter och en hund. Och med tanke på mammas arbetstider så kommer jag få väldigt mycket ensamtid hemma och jag vet inte vart jag ska ta vägen för jag hatar att vara ensam hemma. Jag hatar inte att vara ensam, men jag hatar att vara ensam hemma i det här huset.

Och så kryddar vi till det lite: Snart ska katterna åka hem, skolan ballar ur för tillfället, Marcus jobbar hela tiden, jag har nästan inga pengar kvar, jag kan inte sova och är trött hela tiden, jag har svikit någon, jag är dålig på att äta och det är så jäkla kallt ute!

Så varför har jag inte deppat ihop för länge sen? För att jag är så jäkla positiv nu för tiden! Så jäkla optimistisk, även om jag låter ganska negativ ibland så är det jäkligt svårt att dra ner mig nu för tiden. Och det känns förjäkla bra.


Sweet and cute and sweet

 


Källa: Tumblr

Ser ut som skit


Bloggen ser ut som skit just nu men jag orkar inte göra någonting åt det.Was it freedom that we won?

 

Den här veckan har jag typ sjuttioelva saker jag måste ta tag i. En kort to do-list vore samhällskunskap, essä, projektarbete, historia, födelsedagspresent, träna, japanska, städa, tvätta, simma, framkalla bilder och vara positiv. Hittade föressten finaste gif:en på länge idag, den gjorde mig så glad, jag log i sjutton år typ. Jim Carrey

Ska föressten sätta mig och pilla i bloggen ett tag nu. Eftersom jag mer eller mindre sov hela vägen hem ifrån Marcus så är jag väldigt pigg, jobbigt, jag måste ju upp kl 06:00. Nåväl. Blir väl mysigt med en kopp te, Dir en grey och Marcus-absistens. Godnatt!


Hör upp, mina få men fina bloggläsare


Hej kära bloggläsare (Ni som alltid besöker min blogg fast jag aldrig uppdaterar ♥), jag har funderat på om jag ska fortsätta lägga bloggen åt sidan hela tiden eller om jag ska ta tag i den, göra om den så den blir fin och jag har till och med funderat på om jag ska göra en ny blogg. För jag gillar inte mitt bloggnamn, isaslife, Isas liv, det låter så lame. Okej att det är precis vad bloggen handlar om, men det låter så tråkigt. Har ett annat fint bloggnamn som jag vill använda, men jag vet inte om det är värt det?

(En bild från igår så att inlägget inte bara blir text.)

Om ni läser det här
så får ni jättegärna komma med förslag på vad jag ska skriva i bloggen, vad ni är intresserade av att läsa och om det är någonting som fattas.

Och följer ni med mig om jag byter blogg (Ännu en gång...) till en ny?


RSS 2.0