Designhjälp och bloggtips?

När jag kommer hem ifrån Marcus (Den 16:e augusti) så hade jag tänkt att jag ska göra en ny design. Men... Jag är inte sådär jättebra på bloggdesign, så jag tänkte försöka hitta någon som vill hjälpa mig med min design. Ida kanske? Men innan jag börjar att planera hur jag vill att min nya design (Har tänkt att ändra på precis allt och möjligtvis skapa en header som jag inte haft på länge.) så vill jag gärna fotografera lite och fixa mitt hår (Har stora ändringar på gång). Så vi får se.

Sen har jag ju ett par stammisar (Antar att det är samma personer) som besöker min blogg varje dag fast jag inte uppdaterar (Gulliga är ni!) och om det finns något som fattas i min blogg kan ni ju lämna en kommentar, eller om det bara är något ni skulle vilja läsa mer om. Jag vet att jag har bloggat lite väl mycket om Marcus, men jag har ju varit med honom hela sommaren också, får inte chansen till att vara så mycket med honom särskilt ofta. Därför har det blivit mycket.

Men, till min poäng: Jag kommer börja blogga som vanligt igen tills skolan börjar igen, för det är en bra sysselsättning och så vidare. Vi får väl se hur många som är intresserade av att läsa, men jag kommer blogga mer och försöka skriva om lite mer intressanta saker sen.

Kommentarer
Postat av: Gulli

Förstår precis vad du menar med bloggen. Har försökt ändra min nu nyligen. Haha det var en utmaning kan man säga..Skulle vilja se mer av vad som inspirerar dig? Kan ju vara vad som helst men inspiration, inspiration, inspiration!

2011-08-11 @ 18:34:37
URL: http://whiskeydiet.blogg.se/
Postat av: idapida

Kan såklart hjälpa dig om du känner för det!Vi borde ta en helg nåt tag framöver när du kommit hem (så kan du och jag ha lite tjejkväll och sleepover i min nya lägenhet, baka, se på film osv!?) också kan vi fixa en ny design till dig!?:D (det där tyckte jag lät mysigt, nu blev jag astaggad, haha)Saknar dig!♥

2011-08-11 @ 18:53:45
URL: http://idawa.blogg.se/
Postat av: mia

re: jag vet inte riktigt, vill väl helst ha runt 200-250 kr eller så :) jag har vanligtvis 37 i alla skor & på mig sitter de helt okej. liiiiite stora kanske, men jag vet inte om de ska vara så ... upplever att fötterna glider fram lite. mina fötter är ungefär 23,5 cm långa, ifall det hjälper, haha!

2011-08-11 @ 20:24:04
URL: http://keeponrunning.blogg.se/
Postat av: Suzanna

Re: Tack, kul att höra :D Du kommer säkert inte bli besviken, imo är e.l.f superbra :)

2011-08-11 @ 21:51:36
URL: http://suzannakarlsson.blogg.se/
Postat av: Gulli

Åh vad kul ! haha trodde inte att någon läste min blogg. Ja och Elf <3 Fast beställde för skit länge sen hur länge tog det innan du fick dina grejer?

2011-08-11 @ 23:04:02
URL: http://whiskeydiet.blogg.se/
Postat av: mia

re: jag bor utanför Bålsta :) men har inga problem med att ta mig till Stockholm eller så. vart bor du?

jag kan nog hålla dem veckan ut iallafall, har en del avslutade Tradera-auktioner jag vill bli färdig med innan jag lägger upp något nytt där. Fast om du är säker på att du vill ha dem så kan jag självklart hålla dem längre!

2011-08-12 @ 11:33:28
URL: http://keeponrunning.blogg.se/
Postat av: Diman Dilir

nema problema :D

allt bra?:)

2011-08-12 @ 22:18:09
URL: http://diimans.blogspot.com

Här kan du lämna din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din egen bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0