Jag vill shoppa!

Vill införskaffa lite saker. So badly, so soon! Tur att det är julafton och min födelsedag snart, kommer väl få lite som jag vill i alla fall, haha! Ugh, ge mig pengar. Jag vill shoppa!




Gina tricot, Nelly, Size8, halens, have2have


Sånt här gör mig förbannad!

Känns igen? Ja, det är ju skorna jag letade efter i hundra år efter att dem tagit slut här i stan, sen när jag väl hittade dem igen, köpte jag dem för 450:-. Så typiskt att man ska hitta dem på Skopunktens hemsida nu, 250:- billigare! Arggh!


Inspiration


R.i.p

 


Mys: Part 1

 

 


Härlig helg, at least for the most part.

Födelsedagsmiddag, klassfest och trevligt umgänge hela helgen. Förutom att vintern (hatar den verkligen.) förstör mitt humör ibland, och kylan kan ta sig. Hade det kul igår i alla fall, trots några småsaker, men over all så var klassfesten skoj. Jag och Alex däckade i en stor, skön säng någon gång, minns inte när, men det var sjukt skönt att sova. Även att jag drömde en massa konstiga, jobbiga saker.

Kommer nog laddas upp bilder senare, både på facebook och här.

Just nu sitter jag och vinterdeppar lite, antar att det är därför i alla fall, men även att mitt blodsocker är lite väl lågt. Kanske ska äta pizza med Alex snart, om hon inte redan ätit, annars så får jag äta själv.

Miss you.


Klassfest!

Vilken tur att man har en sån härlig klass så att vi har gott om klassfester i alla fall, drar snart och hämtar Alex, sen drar vi vidare till Olof. Ha en trevlig kväll!

 


Citat

På födelsedagsmiddagen, Alex håller i ett litet plastsvärd som man fick i efterrätten.
Alex: Den här måste vara farlig för barn...
Isa: (Två sekunder senare) AAAJ!

Svärdet var vasst. Väldigt vasst.

Kommer inte hem idag.

Artikel: Här

 

Har haft problem med sena bussar och dylikt hela dagen, men nu på kvällen tar ju priset. Hur länge har e-4 varit avstängd? Sedan... Klockan halv sex? Tidigare? Sedan jag åkte till stan i alla fall, minst.

 

Var och firade en klasskompis, Niklas, på Bangkok Kajen, (det var redan då svårt att ta sig in till stan), sen fick jag reda på när jag skulle hoppa på bussen att vägen kommer vara stoppad i minst 2½h till. Då blev det en promenad i stormen till Håsta, och nu är jag med min syster och hennes pojkvän. Kind of irritated. Har fått nog med kyla på ett bra tag nu.

Jag har frusit så jäkla mycket idag. Har svurit att jag inte har några tår kvar, att mina händer är is och att mitt ansikte gör ont. Jag hatar verkligen kyla. Den gör mig arg och irriterad.

 

Godnatt.


At the gym!

La in lite bilder ifrån mobilen idag, och hade glömt dessa godingar från gymmet!

Med Ida har man alltid kul!


Dagens citat.

Tycker alltid det är lika trevligt att citera roliga/söta/failed saker.

Jag och Alex sitter och väntar på en lärare och pratar engelska med irländsk dialekt.

Alex: I'm playing my... säckpipa!
Isa: I'm playing my sexpipe!

(Iförrgår) Pratade i telefon med Marcus på natten.
Isa: Åh, får så ont i huvudet av att le så mycket...

(Denna bjuder jag på!)
Christoffer och Gustav pratar om godis när Isa flikar in
Christoffer: Just ja, du har ju skumtomtar.
Isa: Vad kallade du honom? Tyckte du sa hora!?

Fyra hårda veckor väntar.

Nu har jag och min mentor tagit tag i mina rester i skolan, samt de flesta skoljobben jag har fram tills jullovet. Det antingen värsta eller bästa, är att jag går i skolan från kl.8-15/16 varje dag. (Då måste jag kliva upp klockan sex...) Då behöver jag dock inte jobba ett dugg hemma. Har bokstavligt talat lagt upp ett schema över varje dag i fyra veckor. Så nu kommer jag vara busy-woman ett tag framöver!

Jag saknar att ligga på en filt med min pojkvän i solen...

Taylor Momsen

Taylor Momsen (Gossip girl) har blivit en större inspirationskälla för mig, hon är både söt och snygg, har oftast väldigt snygg stil och det galna - Hon är bara 17 år. Men till något som gör mig... smärre besviken. Smink och löshår kan göra mycket, både positivt och negativt.

I de här "stilarna", sminket och håret tycker jag hon är jättefin! Inte bara när hon ser ut såhär förstås, hon är oftast jättesöt, men. Någon borde verkligen berätta för henne att det finns en gräns när det gäller smink...

...Det där ser inte bra ut. Den där "panda"-sminkningen som många väljer att kalla den för. Ibland kan det se helt okej-bra ut, men hon om någon behöver inte det där sminket för att se "vacker" ut, jag undrar om hon väljer sminkningen själv? Det får henne även att se väldigt "trashy" ut.

En stor anledning till att jag skriver om det här är för att jag vet så många tjejer som gömmer sig bakom för mycket smink, som faktiskt ser sjukt mycket bättre utan, eller åtminstone mindre. Hoppas Taylor och fler tjejer inser att det (oftast) inte ser bättre ut med för mycket smink.

Okej, I rest my case.



Jobbiga saker.

- Jag tycker det är jobbigt att drömma mardrömmar.

- Jag tycker det är jobbigt att inte veta vart man har folk.

- Jag tycker det är jobbigt att ha huvudvärk.

Vaknade precis, jag önskar att jag inte hade somnat om den där gången vid elva för jag drömde en mardröm som var jättejobbig. Kunde inte vakna heller, men till slut vaknade jag. Mitt hjärta slog jättefort!

La mig jättesent igår, Gossip girl är en förbannelse! Nej, kanske inte, men jag har nästan inga avsnitt kvar nu, så jag måste alldeles snart börja vänta en vecka för varje avsnitt, det suger ju.

Nu ska jag gå ner och äta något, sedan börja städa kanske.

Veckans planer!

Nu ska jag vila, som sagt. Bloggar senare.
Ps. Bilden: Det bästa med att vara hemma på vintern, morgonrocken. Love it.

Tisdag:
Vila, träna, ta det lugnt. Skriva en hemlig lista.

Onsdag:
Göra skoljobb, plugga till prov, städa rummet väldigt noga, tvätta, byta lakan, träna, duscha, skriva, sova.

Torsdag:
Skola, prata med mentor, hem, ta det lugnt, plugga, träna, duscha, sova.

Fredag:
Skola, hem - ?

Lördag:
Klassfest med bästa klassen!

Söndag:
"Pusta ut"




En sanning om mig.

När jag var yngre så kunde jag inte ens sova en natt hemifrån utan att bryta ihop och vilja åka hem. Nu för tiden reser jag runt mest av alla i familjen, älskar att åka runt i Sverige, och vill inget hellre än att åka utomlands. Det är lite roligt tycker jag!

Edit: Kan tillägga att jag dock fortfarande har riktigt svårt att sova/vistas hos folk som bor ute på landet/ute i skogen. Funkar inte för mig av någon anledning.


Leave me with some kind of proof it's not a dream


Mamma är så snäll som sitter och pluggar med mig i över två och en halv timme. Jag är fortfarande väldigt osäker, men ska inte plugga mer ikväll. Ville gärna plugga imorgon innan provet också, men har ju prov klockan åtta. Sharp. Det känns ju lite drygt. Oh well! Här kommer gamla bilder.

Hon köpte en Geisha åt mig idag, sjukt snällt. Hon är så himla söt. Jag tycker om min mamma.



Inte nådigt samtal idag.

Satt i samtal med mentor och rektor idag, tog en jäkla tid kan jag ju säga. Det var inte det roligaste jag varit med om heller. Men nu kan det väl bara bli bättre, antar jag. Det jobbigaste är förhoppningsvis över. Tycker bara det är väldigt förnedrande och jobbigt att sitta och gråta inför flera personer som sitter och stirrar på mig och väntar på att jag ska öppna käften. Man känner sig riktigt dålig också. Bara jag inte blir av med studiebidraget nu, då vet jag inte vad jag tar mig till.

Anyways, ska snart äta middag. Spaghetti och köttfärssås. Kommer äta tills jag hamnar i matkoma och sedan lägga mig och dega i sängen ett tag. Sen måste jag plugga psykologi, jag vill inte få IG.

...Ja.

Avenged Sevenfold - 20 November @ Arenan, Stockholm


Tänkte skriva lite ingående om den här speciella dagen.


Josef hämtade  upp mig och Marcus runt fem. Det var regnigt och kallt, plus att vi åkte vilse i Stockholm, kan man väl säga. (Vi tappade även bort bilen efteråt!) Vi kom fram till Fryshuset någon gång efter insläppet (tog tid alltså...), men hamnade ändå inte sist i kön! Dock nöjde vi oss med att stå väldigt långt bak, det är ju musiken som är viktigast. Jag är smart som tog med mina klackskor, såg förvånansvärt mycket då! Träffade Lina och några fler där, trevligt. Förbandet var inte särskilt bra, alla låtar lät exakt likadana. Men när Avenged Sevenfold började spela jublade alla insane-mycket, jag var en av dem!

Konserten var helt underbar, fanns ingenting att klaga på, ingenting märkbart i alla fall. Jag skrek, dansade, log, grät och för att sammanfatta - Den här konserten piskade alla konserter jag varit på innan och jag har aldrig varit så glad, tror jag. Helt amazing. Allt var så jävla bra. Bandet, mellansnacket, setlisten, publiken, känslorna, hela konserten - Allt!

Ni som var där förstår vad jag menar.

Nästa gång står jag dock längre fram, tror jag! Och för övrigt så finns det ingen annan jag hellre upplevt det med. Marcus

Avenged f*cking Sevenfold!

Loads of things to do!

Pratade precis i telefon med min bror Robin som beställde tågbiljetter till mig, fått låna pengar av honom. Han är så himla snäll! Tack! Nu ska jag hänga tvätt, packa, plugga, träna, duscha, städa och packa lite till.

Inte långt kvar nu!



Dagens citat.

På historian, vår historialärare.
Gunilla: Ni ser ut som små fågelholkar!

Kan inte släppa att jag bara fick G på en svenskauppgift nyligen. Jag var inte förvånad, jag skrev den snabbt och okreativt kvällen innan ungefär, men det känns ändå jättedåligt. Anywho.

Inte långt kvar nu!


Reklamfabriken.

Sitter i skolan och har MDK, skriver om reklamfabriken och lyssnar på Avenged Sevenfold. Reklamfabriken... Inte ens lite roligt arbete, helt ärligt. Har däremot även suttit och kollar på resor och så, börjar bli dags nu. Jag är så sjukt taggad! Särskilt på en grej, hihihi. Fyra timmar kvar av min dag ungefär.


Dagens citat

 


Science and faith

Har precis packat väskan full av skolprylar, imorgon stannar jag kvar i skolan 1-2 timmar och tar tag i skolarbetet. Förhoppningsvis själv, annars får jag inget gjort. Jag kommer bli redigt stolt över mig själv om jag får en massa saker gjort. Jag börjar åtta imorgon med psykologi, så jag ska lägga mig snart faktiskt. Ska starta ett avsnitt Gossip girl kanske, om jag inte bara ska lägga mig i sängen och lyssna på The script.

Deras senaste album är så j*vla bra.

"Oh, these times are hard, yeah, they're making us crazy, don't give up on me baby"

You are the only exception

Okej, en fullspäckad vecka väntar. Kan inte vänta tills jag ligger i Marcus säng och får en redig massage. (Ja, jag kind of bestämde det precis...) Längtar megamycket efter honom.

värd helg som väntar.

Min fina ♥

Note to myself: Bokning, packning, mentor, UM, prov, tal.

 


Hemma ifrån Västerås.

Kom hem för en timme sedan, efter en fyra timmars resa hem. Höll på att missa tåget, men fick ta en taxi till tågstationen. Vad jag minns så har jag aldrig åkt taxi, spännande!

Anywho, har haft en jättetrevlig helg med min bror Robin och Juju, de har en jättefin lägenhet och två megasöta katter. Tänkte bädda in Jujus videos i slutet av inlägget.

När jag vistades i deras lägenhet blev jag otroligt taggad på att flytta till en egen lägenhet. Helst inte själv, men det jag ser fram emot mest är att inreda en egen lägenhet. Jag längtar tills jag tagit studenten (och jag under tiden sparat pengar såklart) så jag kan flytta hemifrån och inreda mitt eget hem och starta ett nytt liv.

Katter! Jag ska skaffa två när jag flyttar hemifrån, Pliskin och Arnold.


Dagens look!

Finaste tröjan lånad av Viktor, den är underbar!


Sånt som gör min skoldag.





Dagens citat.

Provar klackskorna.
Jag:
Det blir världens nedförsbacke i trappen, pappa!!
Pappa: Nej, du får inte gå i vår trapp, hitta en egen!
Jag: *Asgarv*

Idag förlorade jag min...

Klackskor-oskuld.

Sommar vs Vinter

Utsikten från mitt fönster på sommaren och vintern, ungefär samma tid på dagen. Jag föredrar sommaren då jag kan sitta i mitt fönster och bara njuta av livet. Om jag öppnar fönstret nu blir det kallt i rummet på 10 sekunder, vilket jag märkte när jag skulle ta den högra bilden. Det blir även mörkt för fort nu. Jobbigast för oss som är mörkrädda dock. Hatar att vissa dager åker man till skolan när det är mörkt, och kommer hem när det är mörkt. Hela, ljusa dagen bortslösad - Inomhus. Tråkigt.

Vintern är här.

Mina fötter har blivit vita av kylan. Mina händer är också väldigt bleka, men framförallt iskalla. Det är snö ute, det är kallt, det är blött. Luften är kall, jag har inga varma kläder, jag hatar vintern, jag hatar snön. Helt ärligt, jag gillar inte vintern alls längre. Det är så kallt att jag blir arg och irriterad. Det kanske vore mindre illa om jag haft några varma kläder, men jag har inte det, inga pengar heller så jag kommer få gå runt och vara arg i 4-5 månader nu. Det också, vintern är så förbannat lång också! Jag hatar vintern. Ser inte ens fram emot julafton, har haft något emot julafton sedan två år tillbaka kanske. Jag fyller år också, kommer väl se fram emot det mer sen, men just nu bryr jag mig inte ens om den. Åh, jag vill inte ha vinter. Det har varit snö i två dagar högst, jag har varit ute en gång, och jag är redan jättearg och /"#()%¤=)=¤)&¤#. Ni som gillar vintern - Fine, ni är galna, men då har ni nog varma kläder också.

I rest my case. Färdig-klagat.

Skoljobb i massor.

Får väl mest skylla mig själv eftersom att jag skjuter upp saker hela tiden, men ja. Let's see, de kommande veckorna kommer bestå av:

Engelska B - Argumenterande text, läsa ut engelsk bok + bokanalys, glosor.
Svenska B - Redovisa tal, prov om antiken, poesi m.m, skriva någon slags rapport
Historia A - Prov om medeltiden
Mediakommunikation - Prov om Press, TV, och radio, skriva rapport om "Reklamfabriken", prov om reklam(?)
Psykologi A - Prov
Etologi A - Prov, rapport om valfritt djur
Text A - Göra en intervju, skriva ett reportage
Matte A - Plugga geometri, prov i geometri.
Grafisk kommunikation - Grafisk profil

Bara att sätta igång. Blir till att plugga till diverse prov idag, skriva klart min argumenterande text, fixa glosorna, börja på rapporten om reklamfabriken... Okej, vi får se vart jag hamnar helt enkelt.

+ Att det kommer ju mer och mer nya skoljobb varje vecka. Jag längtar tills skolan är över, åtminstone tvåan, det sägs ju vara det värsta året.

Segt, väldigt segt.





Känner mig inte pigg alls idag. Är trött, seg, har träningsvärk, ont i magen, ont i halsen och känner mig lite yr. Tror jag ska gå och lägga mig och se på Gossip girl snart, vila ett tag. Så fort jag och pappa ätit middag.

Edit: Fattar inte varför det blir en tunn, svart ram runt alla bilder jag laddar upp...

Dear my Love

(Större bild » Klicka nedan)

Min nya bakgrundsbild.


Dagens citat.

Idrottslärare: Ja, Emil ska ju köra sån där... Straightdance. (Streetdance)

Är det motsatsen till gaydance?

Alex pratar om jackor.
Alex: Tänk såhär - Det enda man använder den till är ut och in.

På stan.
Ida: Jag kan lära dig lite franska på bussen!
Jag: Jaaa!
Ida: Ma copain!
Jag: Macopan!
Ida: Min kompis.
Jag: Mim kompi *Franskt uttal*
Ida: *Tittar på mig* ...jag menar att det betyder "min kompis".

Underhållning i väntan på Text A.


Aldrig en lugn stund!


Kan ju säga att den här killen nog har saknat mig mest under lovet.


På fredag åker jag hem till min bror och hans flickvän Juju i Västerås och tillbringar helgen hos dem. Vi ska bowla och ha det trevligt. Nästa helg åker jag till Marcus och spenderar helgen där, går på premiären av Harry Potter (Förhoppningsvis) och konsert i fryshuset. Så har jag varit i Södertälje två helger redan. När får jag en lugn hemmahelg egentligen...?

... Nej, jag klagar inte, tack gode gud att jag har något att göra för en gångs skull, haha! Meganice.

 

13 dagar kvar.
A v e n g e d  S e v e n f o l d
, finally! ♥


Tack! ♥


Ett halvår ♥

En bild jag gjorde för länge sedan när jag saknade Marcus, höhö!

Igår, den femte november, firade jag och min underbara pojkvän hela sex månader tillsammans. Alltså, ett helt halvår! Tiden går fort när man har roligt.

Han fyllde även 21 år, så vi åkte till Marcus vän Linda och spenderade kvällen, natten och morgonen, samt nästan hela dagen där. Det var sjukt trevligt! Tack till dig, Linda, för en massa saker och trevligt sällskap.

Jag ska åka hem imorgon, ska åka bil hem med Bea (Tack så sjukt mycket!) och kommer då hem rätt tidigt. Har mycket att ta igen, inte sådär megapeppad skolan, men det ska bli trevligt att träffa mamma och pappa igen, saknat dem lite faktiskt. Men jag har haft the time of my life den här veckan i alla fall och jag är glad. Lycklig.

Uppdaterar mer när jag kommer hem, ber om ursäkt för riktigt dålig uppdatering men jag har ett liv utanför bloggen. Skriver nog mer om mitt lov när jag kommer hem.


Ska precis vecka Marcus som tog en powernap så att vi ska orka vara vaken ett tag till och ta vara på vår sista tid (dramat...) tillsammans. Ska bli jättemysigt, vi ska se på skräckfilm!

L
ivet
Leker. Godnatt!

RSS 2.0